Kendall Jenner Terus Melangkah Pada Pembalasan Nipplenya: “Saya Mempunyai Toleransi Sakit Tinggi Yang Sangat Tinggi”

Sekiranya anda tidak terperangkap dalam semua perkara Kardashian-Jenner, setiap gadis mempunyai laman web dan aplikasinya sendiri. Sememangnya, mereka menyiarkan semua maklumat dalaman. Kes pada titik: Misi terkini Kendall Jenner mengenai mengapa dia mempunyai tindik puting susu. Bagi orang-orang yang telah menonton dengan teliti, perhiasan itu tidak begitu mengejutkan. Anda boleh melihat tanda-tanda menusuk melalui pakaian putihnya, contohnya. Tetapi jika ini semua berita kepada anda, baik, Jenner mengakui bahawa klan kakaknya, mungkin dia paling tidak mungkin pergi untuk menindik. “Setelah puting puting saya tidak benar-benar sesuatu yang saya buat, tetapi saya fikir orang ramai taksub dengan topik itu kerana ia kelihatan tidak diingini saya,” katanya menulis di laman webnya. 

Malah, Jenner masuk ke dalam keseluruhan proses pemikiran di sebalik menindik. “Sebelum saya mengambil keputusan untuk melakukannya, saya hanya suka menunjukkan puting saya melalui beberapa pakaian saya; ada sesuatu yang kurang bersahaja, tapi seksi tentang hal itu, “katanya dan jangan lupa bahawa dia mengikuti jejak langkahnya, Kylie Jenner, berfikir lagi. 

“Saya mahu menindik SO sebelum Kylie,” kata Jenner. “Dia membuatnya dan kemudian semua orang menyangka saya menyalinnya, tetapi saya bersumpah saya mempunyai idea terlebih dahulu :)” Model itu juga ingin anda tahu bahawa dia mempunyai toleransi kesakitan yang sangat tinggi. “

BERKAITAN: Kendall Jenner dan Cara Delevingne Rock Matching Masks

“Saya bertanya kepada semua kawan saya yang mempunyai mereka (dan Kylie juga), dan mereka mengatakan bahawa ia KILLED. Tetapi pada akhirnya, ia benar-benar tidak begitu buruk, “katanya. “Mungkin saya menyiapkan diri saya untuk menjadi pengalaman yang hebat sehingga pada akhirnya saya baik-baik saja dengannya?”

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 48

map