Kendall Jenner Walks (Dua kali!) Pada 2015 Fashion Show Rahsia Victoria

Caitlyn dan Kris Jenner mungkin mula mencuri perhatian semasa ketibaan pada 2015 Fesyen Rahsia Victoria’s Show, tetapi semua mata pada anak perempuannya, Kendall Jenner datang pada waktu tampil, yang melayari catwalk buat kali pertama (bersama dengan BFF Gigi Hadid) dalam dua penampilan yang menakjubkan. 

Untuk pertunjukan sulungnya, semasa tema Boho Psychedelic pertunjukan itu, supermodel sesuai dengan para malaikat lain seperti pro yang berpengalaman, menggoreng renda dan selendang ring-back strappy dengan tangan korset yang dicat tangan dan skirt seperti perniagaan tiada siapa (gambar di atas). Kris dan Caitlyn Jenner kedua-dua mereka bersorak dari barisan hadapan, sementara seluruh orang ramai juga liar untuk kecantikan sebaik sahaja dia muncul. 

111015-kendall1.jpg
Kevin Mazur

Tetapi itu hanya permulaan. Selepas perubahan di belakang pentas, dia kembali beraksi untuk kali kedua, kali ini dalam bra koleksi berjenama Victoria’s Secret dan padanan seluar berlapis di bawah bodi organza bersulam dengan kristal Swarovski (gambar di atas).

Sepertinya dia tidak menghadapi masalah betul dalam.

Tonton untuk menonton rancangan Fesyen Rahsia Victoria pada hari Selasa, 8 Disember, pada pukul 10 malam. ET pada CBS. Dan pastikan anda mengikuti Snapchat kami (nama pengguna: instyle) untuk lebih banyak akses di belakang layar untuk acara ini dan lain-lain!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 26

map