Kendall Jenner Wow dalam Minatress Berani Melihat Keberanian di Cannes

Kendall Jenner tidak pernah takut mengambil risiko fesyen. Sama ada dia berjalan permaidani merah atau melangkah keluar untuk tugas, supermodel kerap memilih kelihatan berani. Perjalanan terakhirnya ke Festival Filem Cannes tidak terkecuali.

Selepas mengetuai kepala pada Met Gala Isnin dalam pakaian putih lengan panjang putih, Jenner menuju Perancis, di mana dia menghadiri acara Malam Rahsia Chopard pada petang Jumaat. Seperti biasa, dia kagum dengan ensemble menarik. Untuk kesempatan itu, dia memilih minidress melihat-melalui yang sangat sedikit kepada imaginasi. 

Sifat transparan rupanya tidak menjejaskan Jenner daripada menjadi orang kaya. Dalam fesyen KarJenner yang benar, dia berani melepaskan semuanya kerana apabila anda mendapatnya, memamerkannya. Jenner berpasangan dengan permata Chopard, secara semulajadi, dan Christina Louboutin. 

BERKAITAN: Kendall Jenner MENGENAL Apa yang Dia Percaya Sebenarnya Kisah Kehamilan Kylie

Jenner menyedari sifat beresiko wajah permaidani merahnya. Dia berkongsi gambar dirinya di Instagram dalam paparan dengan tajuk, “Oops.” 

oops

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Ini tidak kali pertama dia memilih untuk pergi ke pakaian dalam pakaian lihat. Minggu lalu, model itu menghadiri acara Tiffany di New York City dalam pakaian Elie Saab, dan siapa yang boleh melupakan wajah Met Gala yang tidak dapat dilupakannya dari 2017? Bagi acara tahun lepas, dia memakai pakaian La Perla Haute Couture yang menunjukkan semua asetnya. 

Secara jujur, apabila anda melihat ini baik, mengapa berhenti? 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map