Keri Russell Rocks Jeans Jeans Dua Minggu Selepas Memberi Kelahiran, Nampak Menakjubkan

Keri Russell adalah seorang ibu panas. Pelakon itu melahirkan anaknya yang ketiga hanya dua minggu yang lalu, tetapi anda tidak dapat memberitahu dengan melihatnya. Pada hari Khamis, Russell dilihat mengambil anak sulungnya, anak lelaki berusia 8 tahun, dari sekolah di Manhattan, dan dia sudah kembali dalam seluar jeansnya yang kurus. 

Semasa berjalan bersama anaknya, Russell mempersembahkan sepasang kulit cuci gelap, yang dipasangkan dengan tee hitam, kardigan berukuran besar, kasut licin, dan cermin mata hitam. Dia menamatkan pandangannya dengan kasual, ibu-on-the-go dengan simpulan atas. 

Anak lelaki berusia 2 minggu itu adalah anak pertama Russell dengan teman lelaki Matthew Rhys, yang merupakan bintang bersama pada acara melanda Amerika. Pasangan itu mengesahkan bahawa mereka berkencan pada April 2015. 

Russell mempunyai dua anak lain dengan bekas suaminya, Shane Deary. Sebagai tambahan kepada River, dia juga ibu kepada Willa Lou yang berusia 4 tahun. 

Sepanjang kehamilannya, ibu hamil yang selalu bergaya dijumpai dalam satu wajah yang memandang ke belakang. Kegemaran kami? Gaun t-shirt berjalur yang dipasangkannya dengan parit beige klasik, cermin mata hitam, kasut renda, dan tote kanvas, membuat ensemble yang sangat diilhamkan di Paris. 

BERKAITAN: Amerika Co-Stars Keri Russell dan Matthew Rhys Selamat Datang Kanak-Kanak Pertama Mereka Bersama

Untuk melihat semua pakaian bersalin di Russell, klik di sini. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 15 =

map