Kerry Washington enggan menerima kejatuhan dua pakaian bunga yang menakjubkan

Walaupun kebanyakan kita di N.Y.C. telah menerima bahawa musim luruh telah tiba (pagi hari yang mantap, mantel-mantap adalah bukti), Kerry Washington enggan mengakui cuaca sweater. The Skandal bintang tidak membuat satu tetapi dua penampilan di Big Apple minggu ini, sambil menggegarkan dua pakaian bunga sans pakaian luar.

Pada malam Rabu, ibu dua menuju ke The Show Akhir dengan Stephen Colbert dalam poket bunga merah jambu metallic Dolce & Gabbana, sepadan dengan tumit berwarna perang Paul Andrew, dan anting-anting Graziela Gems. Sementara Washington berada di sana untuk membincangkan perdana musim akhir Skandal, dia juga membuang masa hidupnya sebelum menjadi seorang pelakon yang berjaya. “Saya mempunyai beberapa pertunjukan. Saya bekerja di restoran seperti kebanyakan pelakon. Saya mengajar yoga, dan saya juga seorang guru pengganti untuk sekolah awam New York City, “katanya.

Kerry Washington Colbert
James Devaney / Getty

Washington juga kembali mengajar selepas mendapat rehat besar pertamanya. “Saya mendapat pekerjaan dalam filem yang dipanggil Simpan Tarian Terakhir dan ia adalah filem besar pertama saya. Dan ia tidak membayar saya banyak wang. Jadi selepas filem itu keluar, saya kembali ke pengajaran pengganti untuk seketika, dan kemudian saya harus membuat peraturan bahawa saya tidak akan bekerja di sekolah tinggi. Saya hanya boleh melakukan sekolah rendah-kerana anak-anak memotong kelas untuk melihat Chenille mengajar bahasa Perancis, “dia bercanda.

Tetapi lawatan akhbar Washington tidak ada di sana. The Skandal bintang muncul Selamat pagi Amerika Khamis pagi di kubah panjang lutut bunga yang lain (kali ini nombor bersemangat luar) dan merendam musim pertunjukannya.

Kerry Washington
Raymond Hall / Getty

“Kami sangat gembira kerana kami tahu ia musim lalu dan kami tidak mahu meninggalkan apa-apa di atas meja,” katanya. GMA. “Kami akan keluar besar.”

VIDEO: Yang paling tidak masuk akal Skandal Plot Twists of All Time

Tetapi pelakon itu masih meneka bagaimana persembahan akan berakhir. “Sudah semestinya berakhir bahawa Shonda [Rhimes] ada dalam fikiran dan kemudian dunia politik yang sebenarnya terbalik. “Siapa tahu apa yang akan berlaku sekarang.”

Satu perkara yang pasti: Kami akan menyesuaikan diri untuk mengetahui.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map