Kerry Washington Hanya Mendapat Bob Impian Kita

Kerry Washington telah mendapat bob baru, dan taksub tidak pun perkataan yang bahkan mula menggambarkan emosi kita. Sepanjang hujung minggu, bintang itu memulakan debut pemotongan dagu dengan warna merah bata paling cantik. Kami fikir ada sesuatu yang berlaku ketika penata rambutnya, Takisha Sturdivant-Drew mengkritik video yang menyikat melalui beberapa helai tembaga yang indah, dengan tepat menggariskan siaran, “Tebak siapa?” Apabila Washington melanda permaidani merah di Anugerah Guild Pengeluar, ia cukup jelas bob yang kita semua telah mahu selama bertahun-tahun adalah miliknya.

Kerry Washington Hair Transformation - Embed
Jason LaVeris / FilmMagic

BERKAITAN: Ini Adakah Produk Kulit Kerry Washington Swears By

“Kerry Washington Tidak takut perubahan ketika datang ke rambutnya!” pro yang ditulis di Instagram. “Di sini dia menunjukkan ia dicincang di Anugerah PGA.” Kami suka bagaimana warna hangat memainkan petikan emas dalam kulitnya, dan bagaimana panjangnya meningkatkan rahangnya yang diukir. Sejajar dengan citarasa percubaannya, Washington menukarnya lagi pada hari berikutnya untuk Anugerah SAG, dan kembali ke lapisannya yang lebih panjang, yang dia dan Sturdivant-Drew menunjukkan dalam angin dari pengering rambut Dyson ($ 400; sephora.com).

Kerry mendapat windblown oleh pengering rambut disonsupersonic! Kita semua suka sedikit angin di #hair kami! #Takishaonhair @kerrywashington @dysonhair #dysonhair @neutrogena @xclusiveartists @tsdhairextensions #sagawards #bts

Video yang disiarkan oleh takishahairpics (@takishahair) pada

Sukar untuk menentukan mana yang paling kami suka-anda juga boleh memberitahu kami untuk memilih gincu merah kegemaran kami daripada kit 100-kiraan besar kami. Dapatkan lebih dekat dengan bob baru Kerry, dan lihat lebih banyak lagi makeover rambut selebriti di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 11

map