Kerry Washington Melancarkan Koleksi Kuku Poland dengan OPI

Olivia Pope pasti akan meluluskan kerjasama kecantikan terbaru Kerry Washington. The Skandal bintang berkongsi imej kempen pertama dari kerjasama yang akan datang dengan OPI di Instagram. Koleksi Washington D.C. 15-ilham ini diilhamkan oleh persembahan rancangannya di dalam Capitol Hill TV. Off screen, Washington bukanlah orang asing di ibu negara sama ada. Beliau lulus dari George Washington University pada tahun 1998 dengan dua bidang utama dalam antropologi dan sosiologi dan menerima ijazah kedoktoran kehormat dari sekolah pada tahun 2013. Washington juga bekerja pada Jawatankuasa Barisan Obama dan Kemanusiaan Presiden Barack Obama, jadi ia selamat untuk mengatakan bahawa dia tahu perkara atau dua mengenai warna sebenar bandar.

Koleksi hits kedai 3 Ogos, tepat pada waktunya untuk musim gugur yang akan datang. Seperti kata Olivia Pope, warna manicure jatuh kami “ditangani.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map