Kesha Debutkan Rambut Biru Selepas Tenang Bilik Sidang

Pergerakan #FreeKesha masih kukuh di media sosial, selepas penyanyi “Tik Tok” kehilangan bantahan pertempuran terhadap produsernya, Dr. Luke dan Sony Music. Selepas penculikan sokongan selebriti (Taylor Swift secara amnya mendermakan $ 250,000 kepada yuran guaman Kesha), dan banyak air mata di ruang sidang, ia kelihatan seperti Kesha memakai perasaannya pada rambutnya. 

Saya tidak berpuas hati dengan ucapan terima kasih. terima kasih tidak mencukupi tetapi semuanya adalah saya. sejuta kali lebih dan selama-lamanya terima kasih. sokongan yang saya terima telah meninggalkan wajah saya bengkak dari air mata. Saya sangat mencintaimu. ❤️ kenyataan yang terlalu besar untuk format ini akan datang….

Foto yang disiarkan oleh Kesha (@iswhoiis) pada

Penyanyi itu membuat debutnya sebagai helai biru ketika dia menuju ke Bahamas dengan teman lelakinya, Brad Ashenfelter. Memakai pakaian krim musim panas dan sandal neutral, Kesha kelihatan sangat bersedia untuk beberapa R & R sebenar. Dan di bahagian lain, perkara-perkara sedang mencari penyanyi yang memfiliti adegan bulan lalu dengan Mila Kunis untuk filem yang akan datang Moms buruk.

kesha embed
AKM-GSI, Inc.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map