Ketahui Mengapa Anda Akan Ketawa pada Happyish, Lurus dari Cast

Tetapkan DVR anda, kerana Happyish, Lurus dari Cast “target =” _ blank “>Gembira adalah satu pertunjukan baru yang anda tidak mahu ketinggalan. Siri pertama Showtime baru yang hebat ini pada Ahad, 26 April, dan kesan humor yang menggigit dan animasi (ya, animasi) yang istimewa pasti akan membuat orang bercakap. Setiap ansuran komedi gelap setengah jam membawa anda pada emosi-walaupun lucu-roller-coaster, berikutan kehidupan seharian pengiklanan pertengahan umur Thom Payne (Steve Coogan). Malam semalam, InStyle menghadiri majlis perdana dan parti New York City, dan kami mendapat selendang terus dari pelakon tentang mengapa anda akan ketagih Gembira.

“Ia tidak berani dengan cara yang sangat menarik,” kata Kathryn Hahn, yang memainkan isteri di layar Coogan. Pelakon itu benar-benar boleh dikaitkan dengan perjuangan berterusan watak-watak untuk memberi pandangan positif juga. “Apabila anda seorang kanak-kanak, selalu ada sesuatu yang lebih cerah di sekeliling sudut, tetapi tiba-tiba anda seperti, ‘Baiklah, mungkin ini.'” Tetapi Hahn memberi kita banyak untuk melihat-terutama sekali musim ini. “Seperti siri ini, ia hanya menjadi lebih kaya dan kaya,” katanya.

042115-happyish-embed2.jpg
Diberkati dengan Showtime

BERKAITAN: Apa yang akan Candace Cameron Bure Revive dari D.J. Tanner’s Rumah penuh Almari pakaian?

Satu perkara yang anda boleh bergantung pada: pertunjukan akan menjadi tidak seperti apa yang anda lihat sebelum ini. “Ia benar-benar unik,” kata Kevin Kilner, yang memainkan salah seorang eksekutif iklan Coogan. “Apabila pertunjukan memasuki imaginasi watak utama, ia masuk ke dalam animasi. Jadi setiap kali anda fikir anda tahu di mana ia pergi, watak animasi akan muncul dan anda sama seperti, ‘Apa?’ “

042115-happyish-embed5.jpg
Michael Loccisano / Getty Images untuk Showtime

Walaupun kartun trippy yang menunjukkan matlamat dari watak-watak dari kempen iklan utama jenama, seperti elang Keebler dan tokek Geico-pastinya tidak dijangka, Coogan mempunyai kepercayaan bahawa orang akan menikmati sekilas di dalam minda kreatif wataknya. “Saya rasa orang yang mendapatnya pasti akan menyukainya,” katanya. “Ia adalah salah satu daripada rancangan yang tidak cuba untuk menyenangkan semua orang, sepanjang masa-ia mahu penonton berfikir tentang perkara, dan juga ketawa.”

Walau bagaimanapun, saat-saat yang paling lucu tidak semestinya menjadi yang paling mudah untuk diambil, menurut Bradley Whitford, yang memainkan co-worker Coogan pada pameran itu. “Ia membuang kebenaran yang benar-benar tidak selesa,” katanya. Co-star Carrie Preston bersetuju-dan dia mengakui bahawa persembahan itu pasti menolak beberapa sempadan utama kerana ia menyuarakan keseronokan di dunia iklan korporat. “Saya bersungut-sungut mengatakan bahawa saya tidak boleh menunggu untuk melihat mana antara jenama-jenama ini membela Showtime terlebih dahulu,” kata Preston. “Kami pasti mengambil beberapa kebebasan dengan jenama sebenar yang kami tunjukkan, dan terdapat beberapa skewering yang berlaku. Tetapi itu semua dalam cara yang baik-dan semuanya dibersihkan dengan undang-undang! “

042115-happyish-embed1.jpg
Diberkati dengan Showtime

Tonton treler untuk Gembira di bawah, dan tampil ke Showtime pada hari Ahad malam jam 9.30 pagi. ET untuk perdana siri.

BERKAITAN: Di Sini Di Mana Anda Akan Cari Lelaki MadWanita Terkemuka Selepas Akhir Siri

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 48

map