Ketahui Siapa Yang Menyampaikan di Anugerah Muzik Amerika Ahad ini

Gigi Hadid dan Jay Pharoah akan menjadi tuan rumah Anugerah Muzik Amerika 2016 pada hari Ahad, dan kami jadi menanti-nantikan apa yang kami yakin akan menjadi ensembelnya yang banyak. Dan sekarang, kami semakin teruja untuk persembahan itu dengan senarai penyampai yang disahkan untuk malam itu, semuanya akan menambah beberapa kuasa bintang yang serius kepada rancangan yang sudah penuh celeb.

Robert Downey Jr., Taraji P. Henson, Ciara, Julianne Hough, Matt Bomer, Nina Dobrev, Janelle Monae, Olivia Munn, Chrissy Teigen, Hailee Steinfeld, dan Karlie Kloss semuanya akan menjadi pentas sebagai penyanyi untuk malam itu. anugerah kepada pemenang bertuah dalam kategori seperti Artist of the Year, Tour of the Year, dan Video of the Year.

VIDEO: Temui 2016 Nominasi Anugerah Muzik Amerika

 

Upacara anugerah itu pasti akan dikemas dengan momen-momen hiburan yang hebat sepanjang malam, terima kasih kepada persembahan dari orang-orang seperti Justin Bieber, Lady Gaga, John Legend, The Week, Ariana Grande dengan Nicki Minaj, dan banyak lagi.

BERKAITAN: Gigi Hadid Admits Dia Saraf Mengenai Anugerah Muzik Amerika Anugerah Hosting-Dia Akan Kuku Ia?

Tune di untuk menonton Anugerah Muzik Amerika pada Ahad, 20 Nov, pukul 8 malam. ET pada ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 70

map