Kevin Hart Berkahwin Pasangan Lama Eniko Parrish dalam Upacara California

Loceng perkahwinan berdering di California! Semalam, komedian Kevin Hart mengikat simpulan itu dengan tunangannya, Eniko Parrish dalam upacara di Santa Barbara. Pasangan itu mengambil Instagram untuk berkongsi gambar pertama dari perkahwinan mereka, dan kami perlu mengatakan bahawa kedua-duanya kelihatan sangat menakjubkan.

Hart, pelawak berusia 37 tahun dan Perisikan Pusat pelakon, menyiarkan gambar seluruh keluarganya pada hari besar. Pengantin perempuannya tersentuh dalam gaun pengantin gaya duyung yang mempunyai topeng renda. Rambutnya bergaya secara semula jadi di sekeliling wajahnya dan dihiasi dengan kerudung yang mudah. Hart kelihatan sangat tampan dalam tuxedo yang disesuaikan dengan sempurna, dipasangkan dengan tali leher hitam dan jam tangan yang besar.

Dua orang anak Hart dari perkawinannya yang sebelumnya, Syurga berusia 11 tahun dan Hendrix yang berusia 8 tahun, mengepung pasangan itu-Syurga kelihatan malaikat dalam pakaian putih, flat lace, dan mahkota bunga. Hendrix, di sisi lain, hanya sebagai pelukis sebagai bapanya dan sukan yang sama gaya tux.

#Harta yang difahami tidak perlu dikatakan !!!! #LiveLoveLove

Foto yang disiarkan oleh Kevin Hart (@ kevinhart4real) pada

Mengenai akaunnya sendiri, Parrish yang berusia 31 tahun berkongsi beberapa gambar lagi dari majlis itu, termasuk salah satu gaun Vera Wang yang menakjubkan yang ditukar untuknya. Dia menarik rambutnya ke dalam updo berantakan untuk memamerkan punggung rendah pakaiannya, dan dia memberikan kamera kelihatan sihat di atas bahunya. Anda dapat melihat persiapan dewan di latar belakang, dan ia benar-benar indah dengan bunga putih yang indah, menyalakan lilin, dan candelier yang tergantung. Parrish memaparkan imej dengan “Sesetengah orang menunggu seumur hidup untuk seketika seperti ini …”

Sesetengah orang menunggu seumur hidup untuk seketika seperti ini … ✨ # MrsHart̊ #VeraWangGang

Foto dihantar oleh e n i ĸ o✨✨✨ (e-nee-ĸo) (@enikobaby) pada

BERKAITAN: “Twinsies” Kevin Hart dan David Beckham bergabung semula untuk Kempen H & M yang Lain

Hart dan Parrish telah bersama selama lebih daripada enam tahun-mereka mula bertarikh selepas perceraian Hart pada tahun 2010. Pasangan itu terlibat dalam hari ulang tahun ke-30 Parrish pada tahun 2014, dan kami telah menunggu untuk menjangkakan hari besar mereka akan tiba. Tidak perlu dikatakan, mereka tidak mengecewakan! Tahniah kepada pasangan yang bahagia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 53

map