Khloé Kardashian Membela Kim Selepas Peminat Call Her Comments Homophobic

Menjaga dengan (Kim) Kardashian sangat sukar beberapa hari lalu, apa dengan kenyataannya mengenai presiden, komen berat badannya yang kontroversial dan potongan rambut baru. Tetapi sekiranya anda terlepas, dia juga menghidupkan daging lembu dengan model / pelakon / kilat-batang untuk drama Tyson Beckford. Minggu yang sibuk!

Hanya apabila kita fikir benda telah menyejukkan antara Beckford dan Kim, sis lelaki Khloe Kardashian-setia yang dia-datang ke pertahanan Kim selepas peminat melabelkan bintang realiti sebagai homophobic untuk kembali bertentangan dengan Beckford. 

Tetapi pertama, marilah kita membawa anda sepanjang perjalanan ke Rabu, apabila drama bermula. Beckford menimbulkan rasa malu dengan angka 119 pound-Kim yang dipamerkannya di media sosial-dengan berkata, “Maaf, saya tidak peduli secara peribadi. Dia tidak benar, doktor yang kacau di pinggul kanannya.”

Kim menjawab, “Sis kita semua tahu kenapa kamu tidak peduli,” tambah kucing menggilap, katak, dan teoup emojis, yang mana banyak peminat menafsirkannya sebagai cara yang tidak begitu halus untuk membayangkan bahawa Beckford adalah gay.

#ClapbackSeason ����: #KimKardashian #SteppedIntoTheShadeRoom dan dia TIDAK datang untuk bermain! શું છે #PettyWap

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Shade Room (@theshaderoom) pada

Pengikut cepat menuduh ibu dari tiga homophobic, memanggilnya untuk melobi homoseksual sebagai penghinaan. Walaupun Kim tetap ketinggalan pada reaksi yang dia terima minggu ini, sis kecil Khloe memberi pendapatnya semasa wawancara dengan Tambahan

“Saya bersama dia ketika itu berlaku … apa yang saya benci adalah bahawa orang mengatakan bahawa dia homophobic untuk itu, tetapi tidak ada yang mengatakan bahawa kita tidak boleh juga wanita memalukan wanita,” katanya.. 

“Saya tidak tahu jika orang mengatakan bahawa dia,” kata Khloe, “tetapi saya hanya tahu orang menyerang Kim tentang homophobic, saya seperti dia apa-apa, jadi itu tidak masuk akal.” 

Apabila ditanya mengapa dia tidak menutup khabar angin anti-gay di media sosial, Menjaga dengan Kardashians bintang, menambah: “Saya diminta untuk tidak melompat masuk, kerana saya fikir ia akan membuatnya lebih buruk.”

Tyson mengucapkan kata-kata Kim, mengatakan bahawa dia “bukan gay” tetapi “menyokong LGBTQ.” “Melatih 5-6 hari, wights, seni bela diri dan senjata api dan saya mempertahankan mereka yang tidak dapat mempertahankan diri!” Beckford memaparkan gambar Instagram pada hari Khamis. “Saya menyokong LGBTQ, walaupun saya bukan Gay. Hanya perkara yang Manusia lakukan. “

Melatih 5-6 hari, wk, Seni Bela Diri dan Senjata Api dan saya mempertahankan mereka yang tidak dapat mempertahankan diri! Saya menyokong LGBTQ ��️��, walaupun saya bukan Gay. Hanya perkara yang Manusia lakukan. #blackexcellence #tysonbeckford #lgbt ✊�� # superhero #realsuperhero

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tyson C.Beckford (@tysoncbeckford) pada

Kita semua mungkin bersetuju bahawa komen awal Tyson dan Kim adalah kedua-dua panggilan penghakiman buruk. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map