Khloé Kardashian Mendedahkan Bahawa North West Adalah “Takut” dengan Saint

Tiada adik beradik di sini! Semasa mempromosikan pertunjukan ceramahnya yang baru Kocktail dengan Khloe pada Selamat pagi Amerika awal hari ini, Khloé Kardashian mendedahkan beberapa butir-butir ringkas tentang keponakan dan anak saudara lelakinya, Utara dan Saint Barat, dan ia akan mencairkan hati anda. 

Menurut Kardashian, North benar-benar terkena dengan abangnya yang hampir enam minggu. “Anda tidak pernah tahu apabila mereka adalah anak tunggal pada mulanya dan mereka mendapat yang baru, anda tidak pernah tahu bagaimana mereka akan bertindak, tetapi, North terobsesi dengannya, “ dia memberitahu GMALara Stone. “Utara akan berkata, ‘Nama saya Saint! ‘ Dia mahu namanya menjadi Saint sekarang juga. Ia comel.” Aww!

Walaupun bintang realiti tidak lagi berkongsi foto Saint, dia boleh mengesahkan apa yang kita semua mengesyaki: dia comel. “Jadi, sangat comel,” katanya. “Dia hanya bayi yang baru lahir, mereka tidak berbuat banyak pada usia ini, tetapi saya boleh mengatakan dia sangat comel!” Mari kita berharap ibunya Kim Kardashian akan berkongsi gambar baru dia tidak lama lagi.

Dia berkata, “Dia kawan baik saya.”

Foto yang disiarkan oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

BERKAITAN: Khloé Kardashian Membuka Komitmennya terhadap Gym dan 40-Pound Berat Badan

Tonton wawancara penuh di atas untuk mendengarnya bercakap lebih lanjut mengenai keluarganya, Lamar Odom, dan rancangan ceramahnya yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 31

map