Khloé Kardashian Menunjukkan Off Assetnya di dalam Ramping Ramping dan Curve-Hugging Jeans kurus

Siapa yang lebih baik untuk membuat model sendiri daripada Khloé Kardashian sendiri?

Bom berambut perang itu kelihatan ketika berada di New York City hari ini, dan dia kelihatan lebih panas dari sebelumnya dalam pakaian santai. Untuk lawatan itu, Menjaga dengan Kardashians ahli pelakon kelihatan bersedia untuk berniaga di atas topi hitam yang terjun hitam yang dia pakai di atas laci I.D. Sarrieri bodysuit. Dia memakai keping seksi dengan sepasang jeans kurus yang dipotong dan tertekan yang memeluk lengkungnya di semua tempat yang betul. Pemain berusia 32 tahun itu menggunakan pakaiannya dengan sepasang pam tali buku lali hitam dan jelas, beg tangan kulit hitam, dan pelbagai perhiasan yang berlian berlian. Kardashian menyusun kunci panjangnya dalam gelombang yang ditiup dan menambah warna nude berkilat ke bibirnya.

Bintang TV realiti membawa kepada Instagram untuk memberi kita lebih dekat melihat rambut dan soleknya, di mana dia mendedahkan dalam kapsyen bahawa hari itu dipenuhi dengan acara promo untuk barisan denim yang akan datang. “NYC tekan hari untuk garis denim saya !!! Sangat teruja!!! @ cesar4styles @joycebonelli, “dia menulis bersama imej itu.

NYC tekan hari untuk garis denim saya !!! Sangat teruja!!! @ cesar4styles @joycebonelli

Foto yang disiarkan oleh Khloé (@khloekardashian) pada

BERKAITAN: Demon Khloé Kardashian Bagaimana Mengelegar Belah dan Penyamaran Bercakap Badan

Melihat baik, gadis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 87

map