Khloé Kardashian Menutup Down Troll Tuntut O.J. Simpson Adalah Ayahnya Selepas Debut Media Sosial Sejati

Apabila Khloé Kardashian memperkenalkan bayi Sejati kepada media sosial dengan video manis di Instagram, peminat cepat membanjiri bahagian komen dengan ulasan yang menyokong. 

“Tahniah !! Apa yang hebat,” seorang pengguna menulis, sementara yang lain menyatakan persamaan yang baru lahir kepada ayahnya, Tristan Thompson. Walau bagaimanapun, satu mesej troll internet telah menimbulkan khabar angin lama yang mengelilingi identiti Menjaga dengan Kardashians ayah bintang-sesuatu yang kami pasti Koko tidak mengharapkan untuk menangani apabila berkongsi wajah wajahnya dengan jelas. 

�� Salah satu Bulan Sejati Benar

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Persoalan siapa ayah Kardashian mula beredar bertahun-tahun yang lalu, dengan banyak pengkritik menunjukkan bahawa O.J. Simpson adalah calon yang logik kerana hubungan keluarga dengan bekas pemain NFL (The late Robert Kardashian, Sr. mewakili Simpson ketika berada di laluan untuk membunuh isterinya, sahabat Nicole Brown-Kris Jenner.)

Walaupun keluarga Kardashian-Jenner telah menafikan tuntutan ini sejak mereka mula, Khloé mendapati dirinya menjadi ibu bapa sekali lagi selepas debut media sosial True. “Anak perempuannya adalah Black yang membuktikan bahawa O.J. Simpson adalah ayah Khloé,” kata seorang pengguna mengulas video. 

Lol kami mendapat Nancy Drew di tangan kami. #CommentsByCelebs

Pos yang dikongsi oleh @ commentsbycelebs pada

Kepompat baru ibu itu pantas dan berkuasa, menjawab: “Maksud saya … ayahnya hitam bodoh, itulah sebabnya dia seorang bayi hitam.” Pergi, Khlo! 

Kemudian, Khloe mengambil Twitter untuk mengulangi persamaan anak perempuannya kepada Thompson. “Tristan dan True adalah anak kembar, ia sangat gila,” katanya ketika ditanya oleh peminat yang Benar kelihatan lebih banyak.

Walau bagaimanapun, True kini mempunyai mata mama, menurut Kardashian. “Mungkin matanya akan tetap terang dan saya boleh mendapatkan sesuatu,” katanya. 

Sekiranya anda bertanya kepada kami, ini adalah gabungan yang baik dari ibu dan ayah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map