Kiernan Shipka Wears Pants Under Her Dress pada Emmys 2015

Seluar mempunyai seketika pada karpet merah sekarang-dan Kiernan Shipka adalah jelas Mempunyai yang terbaik. Pelakon berusia 15 tahun itu menghadiri Emmys malam ini memakai sepasang celana hitam yang kurus (ya, dia memakai seluar!) Di bawah pakaian Dior Couture sequin sempurnalihat di bawah). 

Kiernan Shipka - Lead
Kesopanan Jill Lincoln dan Jordan Johnson
Kiernan Shipka - Embed 2
Kesopanan Jill Lincoln dan Jordan Johnson

Pemandangan yang menyeronokkan dan unik ini dipikirkan oleh pasukan gaya A-senarai Jill Lincoln dan Jordan Johnson. Melihatnya tidak berhenti dengan spin yang jarang berlaku, walaupun. Pasukan gaya juga menambah sedikit mempesona pada ensemblenya dengan permata yang menakjubkan oleh Dana Rebecca Designs (lihat di bawah). 

Kiernan Shipka - Embed
Kesopanan Jill Lincoln dan Jordan Johnson

Untuk melengkapkan pakaian dan duo pantatnya, stylist rambut Selebriti Ashley Streicher mencipta helai yang licin dan licin untuk pelakon itu. “Sebagai Kiernan baru pulang dari NYFW, dia dan saya sama-sama terinspirasi oleh kebersihan dan pendekatan moden untuk rambut di landasan,” kata Streicher. “Ini dalam fikiran, kami membuat keputusan dengan rambut lancar kelihatan lurus tetapi dengan cara yang lembut. Nrambut besi rata yang keras. “

BERKAITAN: Emmys 2015: Kiernan Shipka Perlu Selesai Semua Kerja Rumah Sebelum Berjalan Karpet Merah

Untuk mencapai kunci tanpa sempurna, Streicher menyembur Davines OI All In One Milk ($ 30, davines.com) melalui rambutnya, dari akar ke hujung untuk menghasilkan rupa yang lembut dan tanpa berat. Setelah mencipta bahagian dalam yang bergaya dengan sisir rattail, dia meniup rambut Kiernan yang kering terus dengan berus rata bermula dengan hanya sisi. Setelah kedua belah pihak kering, dia menyikat rambut dengan ketat sambil menyembur Davines Lebih Dalam Semburan Rambut Sederhana ($ 29; davines.com). Dia selesai dengan meniup pengeringan bahagian atas melalui akar pada garis rambut sambil menyembur lurus terus dengan semburan semburan sederhana. Untuk menjaga untaian hidup sepanjang malam, dia meletakkannya di tempat dengan Davines Lebih Dalam Spray Rambut yang Kuat ($ 29; davines.com).

Shipka sedang menghadiri pameran malam ini sebagai pengganti peranannya sebagai Sally Draper Lelaki Mad, satu siri yang mempunyai 11 pencalonan Emmy, termasuk Seri Drama Cemerlang. Bagaimana mungkin pertunjukan hit (yang kami ada jadi sedih melihat akhir) tidak pulang ke rumah semua 11 anugerah selepas pertunjukan Showka Shipka malam ini? 

PHOTOS: Emmys 2015 Red Carpet Tiba

Video Berkaitan: Lihat Bintang dalam Tindakan pada Emmys Red Carpet 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 63

map