Kim Cattrall Terima Kasih Seks dan Rakan Kongsi Bandar untuk Gembira Mengikuti Kematian Saudaranya InStyle.com

Pada hari Ahad, Seks dan Kota bintang Kim Cattrall berkongsi berita sedih bahawa selepas hilang pada 30 Jan, saudara lelakinya Chris dijumpai mati.

Pelakon itu menyiarkan gambarnya dan abangnya di Instagram bersama dengan pengumuman yang berat hati: “Dengan kesedihan yang besar, saya dan keluarganya mengumumkan kelewatan anak dan saudara kita yang tidak dijangka, Chris Cattrall. Pada masa ini, kami meminta privasi tetapi kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua media sosial untuk mencurahkan kasih dan sokongan anda dalam masa yang cuba ini. “

Ia dengan kesedihan yang besar bahawa saya dan keluarga saya mengumumkan kelewatan anak lelaki dan saudara kita yang tidak dijangka, Chris Cattrall. Pada masa ini, kami meminta privasi tetapi kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua media sosial untuk mencurahkan kasih dan sokongan anda dalam masa yang cuba.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kim Cattrall (@kimcattrall) pada

Tidak lama selepas jawatannya terus hidup, jawatan Cattrall dibanjiri dengan komen, termasuk dari beberapa bekasnya SATC co-stars.

SATC Kim Cattrall Lead
Gambar Yui Mok / PA melalui Getty Images

Cynthia Nixon menghantar ucapan takziah kepada rakan sekerja beliau yang lama, menulis, “Hey Kim berita sedih itu. Jadi maaf untuk dengar. Menghantar anda suka. XO. “

Walaupun pertempuran baru-baru ini mengelilingi masa depan mungkin Seks dan Kota Sekuel, Sarah Jessica Parker juga menghantar salam kepadanya. “Kim yang paling disayangi, cintaku dan ucapan takziah kepada awak dan awak dan semoga Tuhan mengasihi saudara tercinta anda. Xx, “komen dilaporkan dibaca.

Kim secara peribadi bertindak balas kepada nota Nixon, menulis, “Cynthia, mendengar suara kamu sangat bermakna kepada saya. Terima kasih kerana mencuba. Cinta Kim #SexandtheCity. “Daripada bunyi tindak balas Cattrall, nampaknya Cynthia mungkin telah bercakap dengan bintang-bintangnya juga.

Kim Cattrall Instagram
Instagram

BERKAITAN: Sarah Jessica Parker Menghantar Ucapan kepada Kim Cattrall Selepas Kematian Saudaranya

Pada hari Selasa, Cattrall diikuti dengan peminatnya, menyiarkan nota terima kasih di Instagram memuji sokongan ramai orang yang menjangkau, termasuk suara khas untuknya SATC rakan sekerja.

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada peminat, kawan, dan rakan sekerja saya #SexandtheCity atas pencapaian sokongan untuk diri sendiri dan keluarganya sepanjang 72 jam yang lalu.”

#SexandtheCity

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kim Cattrall (@kimcattrall) pada

Kami gembira melihat bahawa selepas tahun-tahun ini, wanita asli yang makan tengahari masih ada di belakang masing-masing.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 47

map