Kim K Memakai LWD Terbaik untuk Sambutan Hari Lahir Gaya Armenia

Kim Kardashian West mengembalikannya ke akarnya untuk bash hari lahir yang terlambat.

Pada malam Khamis, Menjaga dengan Kardashians bintang yang secara rasmi melancarkan hari istimewanya pada hari Sabtu, membuktikan bahawa satu hujung minggu perayaan hanya tidak memotongnya, kerana dia terus melancarkan hari kejayaan itu kemudian.

Melangkah keluar bersama adik-beradiknya Kourtney Kardashian dan Kendall Jenner, serta karier, Kris Jenner, dan hubby, Kanye West, klan Kar-Jenner berbunyi dalam majlis penting di Carousel Restaurant di Los Angeles untuk makan malam keluarga bergaya gaya Armenian. 

Pemain berusia 37 tahun itu mengetengahkan lengkungannya yang dicemburui dengan minidress putih yang dipasangkan dengan blazer kulit yang panjang, sandal strappy, dan ekor kuda putih licin. Di dalam restoran, ibu-to-be itu berbakat kek hari jadi putih yang dihiasi dengan pelangsingan bunga yang rumit dan, sememangnya, foto yang menggembirakan dirinya sendiri.

TK
BAHE

Sebagai lagu Arab bermain di latar belakang dan para tetamu menyanyi bersama-sama, bintang realiti separuh Armenia boleh didengar dalam salah satu daripada Snapchats nya, “gaya Armenia! Oh ya! Itu sangat comel.”

Pesta ulang tahun Kim �� �� # kimkardashian @kkkardashian

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian Snapchats �� (@kimksnapchats) pada

Klip lain menunjukkan meja yang indah bersama sekilas Kendall dan Kourtney, yang melangkah keluar dari pesta itu bersama teman lelakinya, Younes Bendjima, menanggalkan seluarnya dalam sweater krim lapang dan suede-tinggi suede boots-penggambaran kek.

TK
BAHE

Walaupun maven media sosial menghabiskan hari istimewanya yang santai di spa jarak jauh di Utah, jelas bahawa sambutan ulang tahun untuk Kim tidak lengkap tanpa dikelilingi oleh orang tersayang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map