Kim Kardashian Adalah Ringer Mati untuk Karakter Totally Spies ini

Apabila Kim Kardashian West melanda jalan-jalan semalam dengan pakaian, spandeks Yeezy musim 8, kami mempunyai soalan.

Pemikiran kami berjalan seperti berikut: Adakah dia menganggap sebagai watak anime? Adakah dia mengambil permainan Pokémon Pergi ke tahap seterusnya? Adakah anak-anaknya North, Saint, dan Chicago mungkin menonton The Smurfs satu kali terlalu banyak?

Malangnya, kita tidak tahu jawapan kepada mana-mana soalan ini (dan mungkin tidak akan), tetapi kita mempunyai menentukan doppelganger sempurna gambarnya: Britney dari rancangan TV Totally Spies. Kardashian kelihatan seperti dia akan memulakan musim 7 dari program pengintip wira gadis kickass yang dibatalkan sejak itu dan kami berada di sini untuknya.

Kim K Totally Spy
Brian Prahl / SplashNews.com, Rangkaian Kartun

Sekiranya anda bukan seorang Totally Spies sarjana, Britney adalah watak kecil yang kadang-kadang bekerjasama dengan trio utama, Sam, Alex, dan Clover, untuk melawan kejahatan semua jenis. Dia juga nampaknya memakai jaket pengintip biru yang ketat dengan menyelaraskan kasut bertaut yang sesuai dengan rambutnya yang berwarna biru. Bunyi akrab, peminat Kardashian?

BERKAITAN: Warna Rambut Terkini Kim Kardashian Tidak Dipercayai

Ia bukan penyusunan sepenuhnya. Suami Kardashian, Kanye West, yang merancang rupa, tidak seolah-olah menggunakan kartun dan anime sebagai inspirasi dalam karyanya. Salah satu filem kegemarannya yang pernah ada Akira-sebuah filem anime. 

Jika itu benar-benar berlaku, kita hanya boleh berharap mengikut kehendak warna merah, kuning, dan hijau. Siapa yang akan menjadi Sam, Alex, dan Clover kepada Kim K’s Britney? Hanya masa (atau Halloween) akan memberitahu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map