Kim Kardashian Baru Diwarnai Bagaimana KUWTK Akan Menangani Drama Hubungan Khloé

Keadaan Khloe Kardashian dan Tristan Thompson membahagi sesiapa sahaja dan semua orang yang berpegang dengan Kardashians. Garisan keras ditarik apabila Kardashian memutuskan untuk melekat dengan teman lelakinya, Tristan Thompson, selepas dia mengaku menipu. Tetapi ia kelihatan seperti Kim, yang pada mulanya menyeru keseluruhan keadaan “begitu f-cked up,” mengambil semula kata-kata pilihan dan melihat perkara yang sedikit berbeza.

Kim Kardashian on Jimmy Kimmel Live
Randy Holmes / Getty Images

Menurut Kosmopolitan, Kim menjelaskan bahawa keseluruhan perkara itu akan membuat penampilan pada musim akan datang Menjaga dengan Kardahians. Semasa temu bual dengan Ryan Seacrest, Kim berkata Khloé meminta beberapa privasi semasa keadaan berlaku, tetapi menyatakan bahawa ketika Khloe melangkah keluar dari kamera, semua orang terus bercakap mengenainya.

BERKAITAN: Hamil Khloé Kardashian dan Suster-Susternya dilucutkan untuk Kempen Calvin Klein Terkini

“Saya tidak mahu memberi terlalu banyak, kerana kami benar-benar mempunyai perbualan itu, dan kadangkala kami sedang penggambaran dan kadangkala kami tidak,” kata Kim kepada Seacrest. “Lebih-lebih lagi apabila Khloe mahu privasi dan tiada kamera apabila dia berada di Cleveland melalui itu, [tetapi] adik-beradik itu masih membuat penggambaran dan bercakap tentang cara untuk mendekati dan apa yang perlu dilakukan.”

Ceramah-ceramah perempuan-perempuan itu pasti menjadi sebahagian besar KUWTK, terutamanya kerana peminat tahu bahawa Khloe memutuskan untuk tinggal bersama Thompson melalui urusannya dan kelahiran putrinya, Benar. Sekarang, mereka mungkin akan melihat bagaimana dia mencapai keputusan itu dan sama ada adik-adiknya mempunyai apa-apa kaitan dengannya. Kim juga menambah bahawa mempunyai bayi boleh memainkan peranan dalam bagaimana Khloe menangani dirinya.

“Ia pasti wilayah baru bagi kami apabila anda mempunyai bayi baru yang datang ke dunia. Saya fikir akhirnya, kita sentiasa mahu dia gembira, tetapi ia semua akan menjadi lambat apabila ada bayi, anda tahu? “Kata Kim.” Naluri ibunya ditendang, dan dia terpaksa melakukan apa yang membuatkan dia gembira. Jadi kami akan menyokongnya. “

Selamat Hari Jadi kepada salah satu jiwa kegemaran saya di planet ini! @khloekardashian Tahun ini anda telah menunjukkan kekuatan seperti tidak lain. Saya mengagumi anda kerana selalu mengikuti hati anda. Saya suka melihat anda sebagai seorang ibu dan tidak sabar untuk bertahun-tahun akan datang. Mari kita meraikan kamu hari ini! Saya suka anda tak terhingga!

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

BERKAITAN: Emmy Rossum Memanggil Kim Kardashian untuk Komen Berat Berat Kontroversi Mereka

Keinginan Khloe untuk menghindar dari kamera mungkin menjadi kejutan kepada penonton lama. Sentiasa dikenali sebagai kakak yang paling lantang, ia adalah luar biasa baginya untuk menjalani keseluruhan pengalaman pahit tanpa banyak tweet atau kenyataan rasmi. Mungkin pengangkut seorang pembantu tertentu menyimpan benda-benda di bawah bungkus sehingga masa yang tepat. Permaisuri musim KUWTK datang hujung minggu ini, jadi peminat dapat melihat apa yang berlaku di belakang tirai Kardashian apabila Khloe dan co. mendedahkan semua. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 14

map