Kim Kardashian Goes Braless di LALA Art + Film Gala di Los Angeles

Kim Kardashian West
Gregg DeGuire / Getty

Jennifer Davis

Nov 05, 2017 @ 3:45 petang

Kim Kardashian West meneruskan kegilaannya malam tadi di LACMA Art + Film Gala di Los Angeles. Bintang realiti melangkah pada acara yang disampaikan oleh Gucci, yang menghormati artis Mark Bradford dan pembuat filem George Lucas, bersama sejumlah bintang A-list. 

Untuk acara itu, Kim memakai ensemble yang direka oleh Tom Ford untuk Gucci. Pemandangan yang menarik itu memaparkan blazer yang berukuran besar, yang dipasangkannya dengan seluar panjang berselutut tinggi dan tiada apa-apa di bawahnya. Bercakap tentang rupa yang beralih. Dia selesai dari ensemble dengan stilettos strappy, membiarkan rambut pirang panjangnya jatuh dalam gelombang longgar. 

BERKAITAN: Kim Kardashian Barat Enggan Makan 3 Makanan Ini

Kardashian West bukan satu-satunya bintang yang kelihatan hebat untuk acara itu. Kehamilan Behati Prinsloo menunjukkan bonggol bayi dan kaki panjangnya di atas karpet merah, manakala selebriti seperti Kerry Washington, ibu tunggal anak Melanie Griffith dan Dakota Johnson, Zoe Saldana, Amy Adams, dan lebih banyak lagi berjalan permaidani dalam penampilan terbaik mereka Gucci. 

Tinjau ke bawah untuk melihat semua bintang yang menghadiri acara bertabur bintang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − = 7

map