Kim Kardashian Hanya Dicelupkan Rambutnya Pink

Rambut Kim Kardashian tidak asing untuk diubah. Dari naungan semulajadi coklat gelap ke helai perak dia memulakan kerjaya pada Minggu Fesyen New York tahun lalu, bintang realiti sentiasa berjaya mengekalkannya segar. Dan, hari ini, dia pergi mencari wajah baru yang tiada siapa yang melihatnya datang, mengubah kunci yang panjang dan lurusnya dengan warna merah jambu cantik. Betul, rambut Kim K berwarna merah jambu.

Dia menawarkan sekilas pandang di media sosialnya, meminta peminat: “Hei lelaki, adakah anda suka rambut merah jambu saya yang baru?”

Pilihan warna kelihatan dari rumah roda yang berketetapan neutral Kim, tetapi dia menetapkan rekod terus kepada sesiapa yang meragui bahawa dia sebenarnya mengambil risiko, tweet bahawa pewarna merah jambu kekal. “Saya tidak benar-benar melakukan rambut palsu, ia benar,” katanya.

Perubahan warna datang sehari selepas Kardashian West berkata bahawa dia “lebih” rambut berambut perangnya. Di Twitter, bintang media sosial menyatakan kekecewaannya: “Saya tidak boleh memberitahu anda bagaimana rambut saya berambut pirang saya!”

BERKAITAN: Kim Kardashian West Dapat Nyata Mengenai Kehidupan dengan Tiga Kanak-Kanak Di bawah Umur 5

Kurang dari 24 jam kemudian, warna warnanya Chris Appleton menyelamatkan ibu dari tiga cincin rambutnya dan mengambil helai yang terkenal ke wilayah yang belum dipetakan. Walaupun, suaminya, Kanye West, sebenarnya boleh menjadi dalang di sebalik penampilan baru Kim. 

Kembali pada tahun 2014, dia mendedahkan bahawa Encik West adalah peminat gaya rambut berambut perangnya, dan juga bertanya sama ada dia akan menganggapnya mati lagi. “Saya selalu bertanya pendapatnya tentang segala-galanya dan dia sentiasa membantu saya menyusun penampilan saya,” katanya Orang.

Sesiapa yang menganggapnya, kami menggali rambut merah jambu itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 26

map