Kim Kardashian Hanya Mengetuk Kourtney dengan Rujukan menghina kepada Saudara mereka, Rob

Bintang Musim 15 Teruskan dengan Kardashians? Ia membentuk sayap cepat dan lidah tajam Kim Kardashian. Seperti yang anda ketahui, tema utama merentas beberapa episod terakhir telah menjadi ketegangan mogul kecantikan dengan kakaknya Kourtney, dan sialan … Kim benar-benar menggali di bawah tali pinggang.

Selepas Kim menelefon Kourtney “paling tidak menarik untuk melihat” (memberitahu) dan mengatakan kepadanya bahawa dia tidak tahu “apa yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan” (double ouch), dia kembali menambah kecaman terhadap kecederaan. Dalam pratonton untuk episod Ahad yang akan datang, Kim dan Khloé FaceTime dengan saudara perempuan mereka yang lain (begitu banyak saudari!) Kendall Jenner bercakap mengenai sikap baru Kourtney dan apa yang mereka fikirkan tentangnya.

Tetapi sebelum kita menjelaskan tembakan yang dipecat, sedikit konteks.

Kim and Kourtney Kardashian lead
Jared Siskin

Dalam klip itu, Khloé membezakan perbualan yang dia ada dengan Kourtney, yang mengenai perbualan yang dimiliki Kourtney bersama Kendall. “Dia seperti, ‘Saya dan Kendall bercakap tentang awak,’ dan [Kourtney] pergi, ‘Anda benar-benar takut bagaimana kehidupan anda akan berubah,'” kata Khloé kepada Kim. “Dia fikir saya takut dan itulah sebabnya saya bertindak kerana saya tidak mahu membiarkan hidup lama saya pergi.”

Kami menganggap Kourtney merujuk kepada kehamilan Khloe, tapi mari kita teruskan.

Kim menjawab dengan berkata, “Tidak ada yang memahami kita seperti kita.” Pemikiran Brilian, Kim. Dan Khloe berkata, “Sukar untuk saya berada di sekelilingnya pada ketika ini.” Damn, macam itu? Tidak lama selepas itu, mereka memanggil Kendall. “Fakta bahawa anda juga bersabar dengan Kourtney, anda adalah seorang f-ing aneh … Saya hanya bercanda,” Kim memberitahu Kendall. “Mengapa? Kourt kawan terbaik saya sekarang, “jawab Kendall.

“Saya mempersoalkan moral anda. Saya mempersoalkan kemanusiaan anda, “tambah Kim.

Seolah-olah itu tidak mencukupi, mereka berpindah untuk bercakap mengenai hakikat bahawa Kourtney sedang mempertimbangkan untuk meninggalkan bandar dengan anak-anaknya untuk cuti-cuti itu, dengan kemarahan Khloe (yang mengatakan dia akan “melewatkan anak-anak”), Kendall ( yang berkata “itu akan gila”) dan Kim yang … apa kata Kim?

Di sinilah jab masuk.

“Adakah anda fikir ia seperti menangis untuk bantuan, menangis untuk perhatian? Adakah dia Rob baru? “Kata Kim. Boom. Kim Kardashian menyuarakan bahawa Kourtney, adik perempuan yang bertempur dengannya, sedang menangis untuk perhatian dan bersikap sama dengan Rob, saudara lelaki mereka yang pada dasarnya telah jatuh di muka bumi selepas diagnosis diabetes, penambahan berat badan, perpecahan yang sangat besar dengan Blac Chyna, dan kelahiran anak perempuan mereka, Kardashian Mimpi. Pukulan yang rendah, huh?

TK
Gabe Ginsberg / Getty

Walau bagaimanapun, semua ini perlu diambil dengan sebatian garam. Selama lebih satu dekad, kaum Kardashian telah mendapat keuntungan dengan mengubah interaksi mereka yang lazim ke dalam tajuk utama – terima kasih untuk itu, Kris Jenner. Walaupun Kourtney dan Kim tidak saling menghina pada masa itu, setakat ini mereka telah mengekalkan wajah baik di media sosial.

jalang hari jadi fucking bahagia

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

BERKAITAN: Kim Kardashian Memakai Gucci Thong Vintage Lebih Lama Daripada Kylie Jenner

Apa yang boleh jadi ini? Kris Jenner baru-baru ini mengisyaratkan kemunculan semula Rob dan Robin Season 16, satu langkah yang sejajar dengan teori Nicole Pomarico bahawa selama bertahun-tahun, alam semesta keluarga telah menyusut hanya untuk memasukkan ahli yang berkaitan dengan darah. Kim tiba-tiba menyebut Rob di tengah pergaduhan dengan Kourtney? Ia agak terlalu sempurna, yang menjadikan kita fikir ia adalah cara pengeluar ‘(baca: Kardashians, yang menghasilkan persembahan mereka bersama-sama dengan Ryan Seacrest) akan membuat kita haus untuk musim depan.

Kami akan mengambil satu lagi pusingan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map