Kim Kardashian Hanya Tarik Liputan Kecantikan KKW Kecantikan

Bergerak, Kylie Jenner. Kakak kakak anda mengambil alih adegan Lip Kit. Kim Kardashian West hanya mengusik pelancaran Kecantikan Ketiga KKWnya, dan ini bukanlah apa yang kami harapkan. Walaupun dia merujuk kepada lipstik dan pelopak bibir dalam masa depan jenamanya, kami menganggap ia adalah jenis bogel matte. Tetapi serahkan kepada Kim K.W. untuk memastikan anda meneka kerana dia hanya menjatuhkan satu siri lip gloss logam dengan serbuk berkilau yang sama. Kami memberikan anda Glosari dan Highlight Ultralight Beams.

Ultralight Beams Highlighters and Glosses melancarkan Dec 1. Shot by @marcelocantuphoto

Jawatan yang dikongsi oleh KKWBEAUTY (@kkwbeauty) pada

Kim Kardashian Beauty
kimkardashian / Instagram

OMG ���� liter benar-benar mati atas ini !!! Terima kasih @kimkardashian & @kkwbeauty kerana menghantar ini kepada saya terlebih dahulu �� TARIKH yang tidak disengaja! Mencipta kelihatan sepanjang minggu dengan pigmen ini, mati di atas pigmen longgar �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� �� ��!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Huda Kattan (@udabeauty) pada

Dalam satu lagi langkah yang mengejutkan, dia menghantar alat solek guru Huda Kattan kotak penuh dengan produk baru itu, membolehkannya menjadi yang pertama di dunia untuk melancarkan pelancaran baru. Betul-produknya muncul di Instagram Kattan, serta di laman webnya, sebelum suapan Kardashian. Untuk bersikap adil, Kardashian mengusik pelancaran itu dengan gambar dirinya sendiri yang diliputi oleh glitter, seperti yang dilakukannya, sebelum mengepos gambar kempen produk di kemudian hari.

VIDEO: 6 Kedai Ubat Terbaik Di Bawah $ 15

Anda boleh melihat dengan lebih dekat produk dengan swatch dengan menonton klip YouTube pantas Kattan.

Glosari Beam Ultralight adalah lima glosses logam yang berlainan dalam versi neutral iridescent seperti emas mawar, perak, dan gangsa, bersama-sama dengan pelekat serbuk padat warna yang sama. Setiap dibungkus dalam pembungkusan merah jambu berwarna keemasan KKW Beauty dengan garis-garis yang ramping dan nama jenama timbul di sebelah.

BERKAITAN: Gincu $ 8 Yang Berlalu Melalui Semuanya

Konsep itu mengingatkan kita tentang bibir Glitter Pat McGrath yang dilancarkan kira-kira satu tahun yang lalu, tetapi bukannya gelongsar besar, Kardashian pergi dengan zarah kurus yang sangat halus, membuat kita tertanya-tanya jika ia boleh digunakan di atas gloss dan sebagai penyerang.

Mereka akan secara rasmi membuat laman web mereka pada 1 Disember. Anda boleh memilih mereka sebagai duos untuk $ 32 setiap satu, atau sebagai set lengkap untuk $ 160. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 54 =

map