Kim Kardashian Kembali ke A.S. dalam Bodysuit Black Skintight

Berulang kali, Kim Kardashian telah membuktikan bahawa ketika datang ke gaya bersalin, pilihannya adalah apa pun tetapi asasnya. Dan pakaian yang dia pakai untuk terbang dari Paris ke Los Angeles pada hari Rabu tidak berbeza. Bintang realiti itu tiba di lapangan terbang LAX yang memakai bodysuit hitam yang memeluk perut, yang mana ia mendahului dengan kardigan hitam panjang lantai, dompet hitam, dan matahari terbenam hitam. Pasti tidak tipikal.

Semasa berada di Paris, ibu yang tidak lama lagi akan membuang masa untuk bertemu dengan semua rakannya yang terkenal, termasuk Olivier Rousteing, Anthony Vauthier, dan Riccardo Tisci dari Givenchy. Kardashian juga menyiarkan gambar dirinya dengan Rousteing dan menulis dalam kapsyen itu, “Hanya di Paris dalam masa yang singkat tetapi siapa lagi yang akan makan semua makanan kegemaran saya dengan saya kemudian mempunyai kelengkapan almari pakaian kehamilan !!!!” Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang dinanti-nantikan (dan, dengan pasti, mendedahkan) pakaian yang dia buat untuknya.

Video Berkaitan: Cara Dapatkan Gelombang Tandatangan Kim Kardashian

PHOTOS: Momen gaya bersalin Kim Kardashian yang paling tidak dapat dielakkan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map