Kim Kardashian Mendedahkan Dia Hilang Lebih Banyak Berat, dan Dia Sangat Suka

Kerja keras Kim Kardashian West pastinya membuahkan hasil. Ibu dua kali baru-baru ini mendedahkan pada akaun Snapchat bahawa dia telah mencapai berat badan pra-bayinya sebanyak 135 paun, tetapi ia tidak kelihatan seperti dia perlahan pada bila-bila masa tidak lama lagi. Hari ini, Kardashian West mencatatkan satu lagi snap yang mendedahkan bahawa dia turun tiga pound lagi, dan dia masih banyak lagi untuk pergi.

“£ 12 untuk mencapai 2010 Kim!” yang Menjaga dengan Kardashians bintang menulis di atas foto, yang menunjukkan kaki di atas skala yang berbunyi 132 pound walaupun. Awak pergi, Kim!

Kim Kardashian Weight Loss Snapchat - Embed 2016
Kim Kardashian / Snapchat

Ini bermakna bahawa pada tahun 2010, Kardashian menimbang berat £ 120 dan kelihatan seperti ini: 

Kim Kardashian 2010 - Embed 2016
Michael Tran / Getty

Kardashian West memperoleh £ 70 ketika hamil dengan anak lelaki Saint West, yang dia melahirkan pada Disember. Sejak itu, dia tidak malu mengenalkan pengikutnya tentang kemajuan penurunan berat badan di Snapchat. Di samping latihan yang melelahkan yang dia juga dokumen di platform, bintang realiti telah mengikuti rancangan Atkins40 dan menyekat kiraan kalorinya kepada 1,800 sehari untuk mengekalkan bekalan susunya.

BERKAITAN: “Mak Cik” Kim Kardashian Cradles Bayi Chrissy Teigen dalam Snap Baru Ini

Ibunya baru-baru ini dilihat di Eropah, di mana dia memperlihatkan fizikalnya yang sihat di dalam sebuah ensembles yang memeluk lengkung. Kardashian West juga menaikkan ante fesyen pada pesta ulang tahun Scott Disick, di mana dia sedih dengan gaun renda putih yang ketat. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang dipakainya seterusnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 47

map