Kim Kardashian Menggunakan Produk Ini untuk Memperbaiki Wajahnya Selepas Menangis Ugly

Setiap kali kita mempunyai hari yang rendah, kami ingin memasuki istilah “Kim Kardashian Crying” ke dalam carian imej Google, yang membuktikan sama seperti menaikkan semangat. Kim tidak dapat dinafikan dengan cantik ketika dia tidak menangis, tetapi wajahnya yang menangis sekarang adalah mimpi benda dan meme Internet terbuat dari-dan dia jelas dalam jenaka.

Dalam satu jawatan baru di laman web dan aplikasinya, bintang itu berkongsi 10 produk teratasnya untuk mendapatkan wajahnya di dalam pemeriksaan selepas menangis yang sangat penting. “Semua orang tahu saya adalah ratu menangis hodoh,” katanya. “Sekiranya anda mendapati diri anda menangis Hari Valentine ini, inilah keluh kesunyian saya.” Perkara pertama dan paling jelas? Satu pek Puffs to Go tisu ($ 7; walmart.com) dan Neutrogena Makeup Remover wipes ($ 7; walmart.com) untuk membersihkan garis-garis maskara.

BERKAITAN: Cara Betulkan Makeup Anda Selepas Menangis

Berfokus pada kawasan mata, dia akan menggunakan beberapa titisan Rohto’s Cool Eye Drops ($ 8; cvs.com) untuk mengurangkan kemerahan, dan akan memakai topeng pengalir-dia suka SK-II’s ($ 115; nordstrom.com) seperti Sephora ($ 6; sephora.com). Untuk mengatasi kemerahan di seluruh muka, dia akan menggunakan MaskerAide All Nighter Sheet Mask ($ 7; maskeraide.com) diikuti oleh lapisan Chantecaille Rose de Mai Cream ($ 210; nordstrom.com) dan Tatcha’s Luminous Dewy Skin Mist ($ 48 ; sephora.com).

Apabila tiba masanya untuk membuat semula soleknya, Kim melekat pada concealer Cle de Peau ($ 70; nordstrom.com), yang, sebagai sidenote, telah lama menjadi salah satu daripada faves kami, dan L’Oreal Voluminous Waterproof Mascara ($ 8; walgreens.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map