Kim Kardashian Tulis Kanye West Mesej Ulang Tahun Hati

Kim Kardashian dan Kanye West menandakan ulang tahun perkahwinan ketiga mereka dengan hari-hari yang menyeronokkan.

Pada hari Rabu, Kim merayakan tiga tahun perkahwinan dengan menghantar mesej khas untuk suaminya bersama-sama dengan gambar-gambar di belakang dari pakaian perkahwinannya.

“Selamat ulang tahun tiga tahun, terima kasih kerana menjadi suami dan ayah terbaik, saya sangat mencintaimu,” kata Ibu Kardashian West.

“Saya tidak percaya ia sudah 3 tahun!” dia terus. “Untuk ulang tahun perkahwinan kami, saya ingin berkongsi beberapa gambar BTS pakaian saya yang sesuai dengan Riccardo Tisci.”

Kim Kardashian Wedding - Embed - 3
kimkardashianwest.com
Kim Kardashian Wedding - Embed - 1
kimkardashianwest.com
Kim Kardashian Wedding - Embed - 2
kimkardashianwest.com

Menakjubkan, Kim!

BERKAITAN: Ini adalah Ulang Tahun Ketiga Kim Kardashian dan Kanye West! Lihat Momen Paling Bergaya mereka

Ibu bapa ke Utara, 3, dan Saint, 1, sebenarnya mendapat parti itu bermula sehari awal dengan pra-merayakan dengan tarikh di Nobu di Malibu pada hari Selasa. Kedua-duanya melangkah keluar dengan pemandangan kasual yang sejuk semasa bersiar-siar SoCal yang cerah.

Kim memilih hitam hitam dan berpasangan dengan tee sederhana dengan jalur lumba merah dengan satu set seluar trek (kedai yang kelihatan seperti di sini). Dia memakai kasut tumit kaki hitam (kedai yang kelihatan seperti di sini) dan dua rantai emas yang mengandungi loket. Kanye terus memandangnya dan memakai jaket navy dengan hud kelabu dan seluar jeans.

Kim Kardashian Kanye West
MEGA

Dan pada hari Isnin pasangan pasangan merawat anak perempuan mereka dengan perjalanan keluarga ke Disneyland, dilaporkan untuk hari jadi kawan.

Para penonton teruja, untuk mengatakan …

Tiada kata lagi mengenai apa yang telah dirancang oleh pasangan itu untuk ulang tahun mereka pada 24 Mei, tetapi dengan jujur, apa yang boleh dilakukan di atas Disney?

Selamat ulang tahun, anda berdua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 79

map