Kim Kardashian West Dons a Long Cape, Top Sheer, Bike Shorts, and Slide Fur in N.Y.C.

Ini mungkin kelihatan seperti gaya jalan Kim Kardashian Barat yang paling keterlaluan.

The Menjaga dengan Kardashians bintang itu ditemui di New York City hari ini dengan suaminya Kanye West, dan dia memilih kumpulan yang sangat menarik untuk majlis itu. Ibu dua memilih top hitam yang rumit yang memaparkan panel mesh di atas butang bust dan emas di hadapan. Dia berpasangan dengan celana pendek spandeks yang hampir sama, dan mendahului keseluruhannya dengan jubah panjang John Paul Gaultier yang bersulam yang bersurat yang dibaca “Gaultier Forever” di bahagian belakang. Tetapi kepingan pernyataan itu tidak berhenti di sana. Skrin mandi Givenchy yang berumur 35 tahun itu menambah slaid mandi ke atas faktor wow bersama-sama dengan sepasang sunnies hitam klasik. Dia meninggalkan lembaran panjangnya dalam gelombang pantai.

Kim Kardashian NYC - 1
PapJuice / INFphoto.com

Sementara itu, Kanye menyimpannya dengan mudah dalam kraftangan hitam, menyelaraskan jogging, kasut Yeezy reka bentuknya sendiri, dan dua kalung skrip emas untuk benar-benar membiarkan isterinya bersinar.

Kim Kardashian NYC - 2
Gambar terbaik / GAMBAR FAMEFLYNET

BERKAITAN: Kim Kardashian West Rocks Sweatshirt dan Korset Kulit untuk Mengambil North West ke Filem

Satu perkara yang pasti: Pakaian Puan West pasti membuat kenyataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map