Kim Kardashian West Hanya Memakai Korset Kulit Lebih T-Shirt (dan Kita Tidak Boleh Lihat Away)

Kita tidak boleh meramalkan apa yang akan dikenakan oleh Kim Kardashian West, tetapi kami tidak menjangka ini. Bintang itu dilihat menuju studio foto di Los Angeles semalam, di mana dia menjadi kepala dalam ensembilan yang sangat unik.

Untuk pameran itu, Puan West memakai nombor kasual yang termasuk kemeja-T hitam yang besar dan legging hitam yang dipotong, tetapi ia bukan gaya olahraganya yang telah kami bercakap-itu adalah kulit korset yang dia pakai di atas atasnya yang menarik perhatian kita. Selain dari cincher pinggang, ibu dari dua wanita itu menggunakan pakaian hitamnya dengan cincin Céline kegemarannya dan sandal kakinya yang bergaya. Dia menggayakan rambutnya dengan topknot sempurna untuk melengkapkan pandangannya.

VIDEO: Kim Kardashian’s Instagram Selfies Paling Hangat

 

Tetapi ini bukan pakaian out-of-the-box pertama yang berusia 35 tahun telah dipakai sehingga lewat. Sepanjang hujung minggu, Kardashian West membuat penampilan di Pesta musim panas Revolve di Hamptons di mana dia menggegarkan pakaian sweater dan kasut paha tinggi dalam cuaca 80 darjah.

BERKAITAN: Kim Kardashian West Looked Hot (secara harfiah) untuk Parti di Hamptons

Ahli perniagaan ini pasti suka menjaga perhatian kita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map