Kim Kardashian West Mempunyai Cincin Berlian Baru yang Indah, Diberkati Kanye West

Kim Kardashian West melancarkan Anugerah Muzik Video 2016 pada hari Ahad dengan melihat bahawa pada pandangan pertama mungkin kelihatan kurang untuk ratu TV realiti yang glamor. Dia memakai rambutnya dalam gelombang longgar dan memilih untuk solek yang lemah untuk pergi bersama dengan minidress hitam semata-mata, yang dia tutup dengan rantai berlapis dan sandal stiletto lace-up. Tetapi dia juga memakai aksesori baru yang hebat: Berlian gergasi di jari cincin kiri.

Tangan stiker multi-karat berkedip tangan Kardashian Barat untuk saiz Polly Pocket. Emerald dipotong dan hebat, permata itu kelihatan lebih besar dengan melengkapi band pavé berlian bertali kecil.

Kim Kardashian - Ring EMBED - August 28, 2016
Jeff Kravitz / FilmMagic

Menurut Orang, Cincin baru Kardashian West adalah hadiah dari suaminya, Kanye West. Baiklah, Yeezy!

Bling baru ini mempunyai persamaan dengan cincin pertunangan Kardashian West yang merupakan cetek Lorraine Schwartz yang berpotongan 15 karat, tanpa berlanggar yang ditetapkan ke pavé band.

Perbezaan utama antara dua berlian? Potong. Walaupun beberapa butiran telah disahkan mengenai cincin bling terbaharu Kardashian Barat, ternyata permata permata yang baru mungkin lebih besar daripada persembahan yang menunjukkan persembahannya.

Kim Kardashian West - engagement ring - May 7, 2015
Jason Merritt / Getty

Satu perkara yang pasti, berlian pasti merupakan kawan yang baik kepada Kim Kardashian West.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 27

map