Kim Kardashian West Mendedahkan Kebenaran Mengenai Pengalaman Surrogacynya

Kim Kardashian West mendedahkan tentang jalan untuk mengalu-alukan bayi No. 3. Dalam jawatan baru di aplikasinya dan laman webnya, bintang realiti memberitahu “kebenaran” mengenai keputusan kehamilannya, dan ia menjawab banyak soalan tentang bayi barunya gadis.

“Saya sentiasa jujur ​​tentang perjuangan saya dengan kehamilan. Preeclampsia dan plasenta akreta adalah keadaan berisiko tinggi, jadi apabila saya ingin mempunyai bayi ketiga, doktor mengatakan bahawa ia tidak selamat untuk saya-atau kesihatan bayi untuk menjalankan saya sendiri, “katanya..

TK
Jamie McCarthy / Getty Images

“Selepas meneroka banyak pilihan, Kanye dan saya memutuskan untuk menggunakan pembawa gestational. Walaupun saya telah menggunakan istilah pengganti pada masa lalu, pengangkut gestational sebenarnya istilah teknikal bagi seorang wanita yang membawa bayi bahawa dia tidak mempunyai hubungan biologi. Pengganti tradisional menyumbangkan telurnya, secara artifisial disemai dengan sperma bapa dan kemudian membawa bayi itu untuk jangka panjang, “lanjutnya..

“Memandangkan kami menanamkan telur yang disenyawakan di syarikat penerbangan kami, bayi kami secara lisan dan Kanye,” tegas Kardashian Barat.

Ibu tiga juga membahas bagaimana dia menemui penggantinya, dan sama ada seseorang itu dia tahu. “Anda boleh memilih seseorang yang anda tahu atau anda boleh melalui agensi, seperti Kanye dan saya,” katanya, meletakkan khabar angin untuk berehat seketika dan untuk semua yang kakaknya Kylie Jenner adalah penggantinya.

Bintang realiti telah bercakap tentang bagaimana menggunakan pengganti adalah pengalaman yang sangat berbeza daripada membawa Utara dan Saint, dan tidak semestinya lebih mudah. “Orang menganggapnya lebih baik kerana anda tidak perlu berhadapan dengan perubahan fizikal, kesakitan atau komplikasi dengan penghantaran, tetapi bagi saya, sukar untuk tidak membawa anak saya sendiri, terutamanya selepas saya membawa Utara dan Saint,” tulisnya..

BERKAITAN: Bagaimana Kim Kardashian dan Kanye West Membuat Utara dan Saint Rasa Istimewa Selepas Kelahiran Anak Ketiga

“Ia bukan untuk semua orang, tetapi saya benar-benar mencintai pembawa gestational saya dan ini adalah pengalaman terbaik yang pernah saya alami. Pengangkut gestational kami memberi kami hadiah paling hebat yang dapat diberikan. Sambungan dengan bayi kami datang serta-merta dan seolah-olah dia bersama kami sepanjang masa. Mempunyai pengangkut gestational sangat istimewa untuk kami dan dia membuat impian kami untuk memperluas keluarga kami menjadi kenyataan. Kami sangat teruja untuk akhirnya mengalu-alukan rumah gadis bayi kami. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map