Kim Kardashian West Menunjukkan Off Her Toned Abs dalam Barely-There Bandeau

Musim, schmeason. Kim Kardashian West hanya membuktikan dia boleh melukis topeng bandeau pada bila-bila masa sepanjang tahun dan memandang rupa.

The Menjaga Dengan Kardashians bintang memaparkan rupa monochromatic ketika dia meninggalkan mesyuarat di Calabasas, Calif. Selasa, melangkah dalam anleisure sukan hitam yang sultry yang membuatnya abs bintang dalam pertunjukan. Barat mengetengahkan bahagian tengahnya yang teduh dengan topi berwarna hitam yang dipasangkannya dengan seluar jeans hitam yang terletak di dalam but suede tinggi paha.

Dia mendahului dengan jaket yang besar, dan mengekalkan soleknya di sisi semula jadi dengan bibir merah jambu pucat dan pop kuning air pada penutupnya. Bagi kuncinya, West – yang telah mengusik idea untuk kembali ke rambut gelap untuk musim sejuk – memamerkan bob blonde platinum anggun berpecah tengah.

Kim Kardashian
Brian Prahl / Splash News

BERKAITAN: North West Adalah Pro di Bermain Hide-and-Seek dengan Ibu Kim Kardashian

Walaupun tidak jelas jika suaminya, Kanye West, mempunyai tangan untuk membantu dia memilih rupanya, pastinya ia tidak akan menjadi kali pertama jika dia melakukannya. Realiti mogok baru-baru ini mengakui bahawa dia lebih pertaliannya untuk cermin mata hitam yang besar dan mendorongnya untuk beralih kepada warna yang lebih kecil tahun lepas.

“[Kanye] menghantar saya e-mel keseluruhan seperti, ‘Anda tidak boleh memakai cermin mata lagi. Ini semua mengenai cermin mata kecil. “Kardashian berkata pada episod hari Ahad Menjaga dengan Kardashians, di mana dia menggoyang bingkai kecil yang dia kata rapper itu dipilih. “Dia menghantar saya seperti, berjuta-juta gambar ’90-an dengan kaca mata kecil seperti ini.”

Mungkin puncak bandeau musim sejuk akan datang? Kita perlu tunggu dan lihat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 51

map