Kimye’s Romance Travels to New Heights di Birthday Bash Chrissy Teigen

Kim Kardashian dan Kanye West adalah jet-setting kembali ke 60-an.

Pada malam Khamis, para lovebirds mengambil perjalanan yang glamor kembali pada masa itu, kerana mereka menghadiri sambutan ulang tahun bertemakan Pan Am-bertema Chrissy Teigen yang lama yang digambarkan dengan bijak untuk mencerminkan era keemasan gergasi syarikat penerbangan satu kali.

Dan benar untuk membentuk, yang Menjaga dengan Kardashians bintang membawa kod pakaian ke hati, pergi keluar dengan nombor berwarna merah jambu yang terinspirasi retro yang sesuai dengan tema untuk kesempurnaan.

Pengusaha Kecantikan KKW menggayakan ensemble Pepto Bismol-hued dengan bouffant platinum yang tinggi-langit, mata kucing yang serius, dan tumit vintaj krim. Dia ditemani oleh suaminya rapper, yang mengambil kesempatan daripada petang pasangan itu untuk mengaturkan malam tarikh yang dahsyat di langit.

Walaupun hitmaker “Terkenal” memilih daripada kod pakaian, memakai blazer hitam dan T-shirt, dia tersenyum ketika dia mengambil selfies dengan isterinya yang berseri-seri, memainkan permainan Bingo, dan bahkan merokok dengan rokok sambil duduk di rekreasi pesawat 747 dari tahun 70-an.

TK
Kim Kardashian / Instagram
TK
Chrissy Teigen / Instagram
Kim Kardashian Chrissy Teigen Party EMBED3
Kim Kardashian / Instagram
Kim Kardashian Chrissy Teigen Party EMBED4
Kim Kardashian / Instagram

Sementara itu, wanita petang itu kelihatan cantik seperti persik di koordinat terumbu karang yang sempurna mengimbangi bonggol bayi yang berkembang.

TK
Kim Kardashian / Instagram

Teigen hari lahir Teigen memberi kami daya tarikan utama Jackie O, memasangkan ansambilan yang sesuai dengan eranya dengan aksesori yang sempurna: ikat pinggang pinggang hitam, beret dan mencuri, beg tangan yang berkotak, dan sarung tangan siku-panjang.

Nampak seperti malam yang menyeronokkan di sekeliling!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 78

map