Kirsten Dunst Mengaku Dia Really Benci Adegan Seks

Jika anda telah melihat treler untuk filem yang akan datang Sofia Coppola yang akan datang The Beguiled, anda tahu sekarang bahawa ia mempunyai adegan seks yang sengit dengan bintang Kirsten Dunst dan Colin Farrell. Dan nampaknya ia semakin meningkat sehingga menjadikan aktris itu tidak selesa untuk filem.

“Saya berada di lantai dan pakaian saya dipotong,” kata Dunst kepada E! Berita di CinemaCon. “Saya tidak menyukainya, saya tidak menyukainya. Secara jujur, saya suka, ‘Semoga berjaya ini secepat mungkin.'” Bagaimanapun, dia sedar bahawa Coppola menjadikannya menyenangkan dia boleh berharap untuk menjadi. “Sekurang-kurangnya Sofia suka, ‘Kami akan mendapat ini cepat, kami akan menembak di sini, kami akan melakukan tiga perkara, dilakukan,'” tambahnya..

Farrell juga mengatakan bahawa ia adalah tempat kejadian untuk mewujudkan: “Mana-mana adegan cinta yang saya telah menjadi pesta selama bertahun-tahun, anda hanya melakukan apa sahaja keperluan pasangan tarian wanita anda,” katanya. “Saya benar-benar berfikir seorang wanita harus menjadi bos sepenuhnya dalam adegan itu, apa sahaja yang dia perlukan untuk menjadikannya selesa dan membolehkannya mempunyai kebebasan untuk melakukan pekerjaan yang perlu dilakukannya.”

VIDEO: Top 5 Koleksi Filem Paling Mahal

 

Thriller dramatik adalah pembuatan semula 1979 dengan nama yang sama, yang menceritakan kisah seorang askar Perang Sivil yang cedera yang diambil oleh sekolah berasrama wanita di Virginia. Keperibadiannya dan keperibadiannya mengganggu suasana damai, dan wanita mula bergilir-gilir ketika mereka jatuh untuknya. Nicole Kidman dan Elle Fanning juga bintang.

BERKAITAN: Ketahui Cara yang Unik Kirsten Dunst Mengucapkan Selamat tinggal kepada Karakter Dia Dimainkan

Tonton The Beguiled apabila ia melanda teater pada 30 Jun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 35

map