Kisah Nyata Di Sebalik Kylie Jenner Viral Nail Art

Apabila Kylie Jenner mengumumkan kelahiran anak perempuannya, Stormi di Instagram, Internet tidak membuang masa untuk menukar foto bayi yang baru dilahirkan ke dalam satu siri epis memes. Apa yang tidak dijangka? Foto yang paling disukai di Instagram untuk mendapatkan rawatan seni kuku.

BERKAITAN: Kylie Jenner Menjadikan Koleksi Kosmetik Kylie untuk Anaknya

Nail Sunny, sebuah seni kuku Rusia Instagram, meletup terima kasih kepada manicure 3D yang diilhamkan oleh pengumuman kelahiran Jenner. Seni kuku bayi mempunyai tangan kecil yang memegang jari yang memakai kuku kuku berwarna merah jambu yang serupa dengan yang Jenner ada di dalam posnya. 

@kyliejenner dan Stormi’s Nails ����

Pos yang dikongsi oleh # 1 NailArt Chain In Russia�������� (@nail_sunny) pada

Walaupun Internet mungkin dibahagikan kepada nama bayi Jenner, apa web boleh bersetuju bahawa reka bentuk kuku agak pelik. Video seni kuku bayi Jenner dengan cepat menjadi virus dan kini mempunyai lebih daripada 2 juta pandangan di Instagram.

Apabila melihat seniman kuku Rusia Arina dan penghargaan Eleonora Movsisian untuk pengumuman bayi Jenner, soalan pertama anda mungkin, “mengapa?”

Sekarang, saudara perempuan itu bercakap tentang inspirasi mereka di sebalik manicure yang terkenal. “Gambar Kylie dan Stormi sendiri sangat comel dan kami berasa seperti kami harus melakukan sesuatu yang kreatif untuk mengucapkan tahniah kepadanya,” katanya. Newsbeat.

VIDEO: Daughter Kylie Jenner Memiliki Nama

Kedua-duanya mengatakan bahawa mereka tidak mengharapkan untuk mendapatkan reaksi besar dalam talian, atau bahawa orang akan mendapati reka bentuk menakutkan. “Kami mahu mengejutkan orang dengan kemahiran kami,” kata Arina dan Eleonora Movsisian. “Adakah kita keterlaluan?”

Kami akan berkata: misi dicapai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 54

map