Kisah Saham Ex-Girlfriend Chris Hardwick Penyalahgunaan Seksual

Dalam esei orang emosi pertama untuk Sederhana diterbitkan Khamis, pelakon Chloe Dykstra menceritakan hubungan yang kasar dengan bekas teman lelaki yang tidak dinamakan. Penyalahgunaan terperinci “jangka panjang” berusia 29 tahun, termasuk serangan seksual. Selain itu, dia mendakwa bahawa dia membatasinya keluar dari waktu malam atau mengekalkan persahabatan dengan lelaki; Dia juga tidak dibenarkan meminum alkohol kerana dia sihat.

The essay, berjudul “Rose-Colored Glasses: A Confession,” dengan cepat membuat pusingan di media sosial, dengan ramai yang mengesyaki bahawa teman lelaki yang tidak bernama Chris Hardwick, 46. Dykstra dan Hardwick bertarikh selama tiga tahun sebelum berpecah pada 2014. Berikutan hubungan mereka , Hardwick berkahwin dengan model dan socialite Lydia Hearst pada tahun 2016.

Dykstra hanya menggambarkan penyebabnya sebagai 20 tahun yang senior dan podcaster kuatnya menjadi Ketua Pegawai Eksekutif – sebuah rang undang-undang yang hampir sesuai dengan Hardwick, yang berusia 17 tahun lebih tua daripada aktres dan menubuhkan podcast Nerdist, yang kemudiannya dibina menjadi empayar media yang diperolehi oleh Hiburan Legendari pada tahun 2012. Kontraknya tamat pada tahun 2017.

Tidak lama selepas nama beliau muncul sebagai penyalahguna yang disyaki, Hardwick telah digosok dari laman web Nerdist oleh Legendary Entertainment, menurut Wartawan Hollywood. 

“Chris Hardwick tidak mempunyai penglibatan operasi dengan Nerdist selama dua tahun sebelum tamatnya kontraknya pada Disember 2017,” demikian menurut pernyataan dari wakil legenda Legendary Entertainment yang dikeluarkan hari ini. “Dia tidak lagi mempunyai hubungan dengan Legendary Digital Networks. Syarikat itu telah mengeluarkan semua rujukan kepada Encik Hardwick walaupun sebagai Pengasas asal Nerdist yang sedang menunggu siasatan lanjut.”

VIDEO: Chris Hardwick Rujukan Dihapus Dari Laman Web Nerdist di Tengah Tuntutan Serangan Seksual yang Kemungkinan

Hardwick belum mengulas mengenai tuduhan itu; wakil untuk tuan rumah tidak kembali InStyle’s minta komen.

BERKAITAN: Gambar Kakek Harvey Weinstein Tidak Menipu Sesiapa sahaja

Hardwick juga telah menganjurkan pameran popular seperti @midnight dengan Chris Hardwick di Comedy Central, Dinding pada NBC, serta a Berjalan Mati selepas tayangan di AMC dipanggil The Talking Dead.

Dalam eseinya yang sangat peribadi, Dykstra menulis mengenai kesan hubungan itu. “Saya secara amnya berhenti bercakap melainkan bersua dengannya, melayang melalui kehidupan seperti hantu,” katanya. “Saya akan cuba tidur secepat mungkin sehingga hari-hari saya lebih pendek, saya berhenti mendengar muzik sepenuhnya, saya tidak lagi menjadi orang tua saya.”

Dia juga menulis tweet pada hari Jumaat mengucapkan terima kasih kepada pembaca atas sokongan mereka: “Saya secara senyap menyiarkan artikel hari ini, tidak tersenarai di Medium,” tulisnya. “Ia jelas membuat pusingan dan saya terharu dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua atas sokongan dan kata-kata yang baik-sangat bermakna kepada saya. Saya mungkin mengambil sedikit masa dari internet, sila tahu sokongan anda bermakna segala-galanya kepada saya . “

Dalam kejadian itu, beberapa penyumbang telah menyatakan bahawa mereka menjauhkan diri dari jenama Nerdist itu. Penulis Scott Weinberg tweeted, “Sehingga hari ini saya tidak lagi menulis untuk @nerist. Staf editorial adalah benar-benar hebat tetapi saya tidak mahu kerja atau nama saya bergabung dengan Chris Hardwick.”

Tambah Donna Dickens, “Sebagai seorang yang menulis untuk Nerdist, saya hanya katakan … Chris Hardwick adalah sekeping sampah dan saya percaya wanita.” 

Editor Nerdist di Chief Rachel Heine juga menulis, “Saya percaya wanita saya percaya semua mangsa penyalahgunaan Ini bukanlah Nerdist bahawa pasukan kami yang indah telah membina, dan saya patah hati terhadap semua ini. kepada sesiapa yang memerlukannya hari ini. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 71

map