Kit Harington Smolders sebagai Wajah Wajah Lelaki Pertama Jimmy Choo

Jon Snow mempunyai masa yang sukar untuk menjaga Westeros sebagai Panglima Tentera Malam di HBO Game of Thrones. Walau bagaimanapun, Kit Harington, yang telah menggambarkan watak selama lima musim, telah berjaya membuat eksterior lasak Snow (hairless dan semua) yang menarik. Dan Jimmy Choo telah mengambil perhatian – jenama itu menjadikan wajah orang kulit hitam, Jimmy Choo MAN, yang menandakan penampilan sulungnya yang pertama. Barisan kasut, beg, dan barang kulit Jimmy Choo, yang dilancarkan pada tahun 2011.

Mengenai rayuan pelakon kepada jenama itu, pengarah kreatif Jimmy Choo, Sandra Choi berkata, “Kit dengan sempurna merangkumi Jimmy Choo Man, dia mempunyai kehebatan yang semulajadi dan memikat serta gaya yang tidak dapat digunakan. lelaki. ” Harington kembali memuji, berkata, “Saya sangat teruja dan dihormati untuk dipilih sebagai wajah untuk jenama yang sangat terkenal dan memainkan peranan dalam menentukan siapa yang dimiliki oleh Jimmy Choo.” Dengan nota lavender, daun nenas dan nilam, bau kayu sesuai untuk lelaki Jimmy Choo yang, seperti Harington, “mempunyai keyakinan semula jadi dengan sentuhan ungkapan rock ‘n’ roll.” Tonton Harington dalam video kempen di bawah, dan merebut wangian ini pada bulan September di kedai-kedai Bloomingdale dan bloomingdales.com.

Klik di sini untuk melihat bintang lain yang berharga Game of Thrones!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 25

map