Koleksi Hiasan Rumah Baru ini Telah Diluluskan oleh Fesyen-Gadis

Beberapa bulan yang lalu, salah seorang blogger kegemaran kami Sesuatu Angkatan Laut berkerjasama dengan Treasure & Bond untuk mencipta koleksi pakaian bergaya yang hampir habis dijual dengan serta-merta. Kini, Treasure & Bond memberi kami peluncuran yang lebih menarik. Kali ini, di jabatan hiasan rumah.

Buat pertama kalinya, anda boleh mengetepikan apartmen anda dengan bantal dan katil dari Treasure & Bond. Fikirkan koleksi itu sebagai semua yang anda perlukan untuk menjadikan pad anda sesuai dengan Instagram. Treasure & Bond juga mencipta keperluan dapur mewah seperti papan keju artisinal dan hidangan mangkuk. Sama seperti kolaj Something Navy, anda boleh mengharapkan potongan-potongan ini juga cukup cepat kerana harga adalah sangat berpatutan, dari $ 45 hingga $ 200.

VIDEO: Ambil Peek Di dalam Rumah Kalorama Obama

 

Berita baik tidak berhenti di sana. Treasure & Bond telah bekerjasama dengan WE Charity, sebuah organisasi yang memperkasakan pelajar di Amerika dan Kanada melalui pendidikan. Dan jenama yang bergaya akan menyumbangkan 2.5 peratus jualan bersih terus kepada kumpulan membuat perubahan. Bagaimanakah seorang gadis boleh mengatakan tidak kepada pembelian yang diberikan? Kami menuju ke Nordstrom sekarang untuk terlibat dan merapikan rumah kami juga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map