Koleksi Kacamata Baru Khloé Kardashian Menyokong Penyebab Besar

Khloe Kardashian membuat percutian membeli-belah kami lebih mudah tahun ini. Bintang TV realiti baru-baru ini mengumumkan kerjasama baru dengan DIFF Eyewear, dan sebagai tambahan kepada sepenuhnya dan benar-benar bergaya, garis cermin mata hitam yang diilhamkan oleh vintaj juga menyokong penyebab besar.

Pada hari Jumaat, Kardashian mengumumkan di Instagram bahawa dia telah bekerjasama dengan DIFF untuk merekabentuk koleksi cermin mata hitam khusus. “Berita menarik, babes !!” dia menulis. “Saya telah bekerjasama dengan @diffeyewear untuk membuat koleksi eksklusif saya tepat pada masanya untuk cuti.”

Reka bentuk DIFFxKOKO adalah benar-benar di-trend, yang menampilkan bingkai logam, bar deringan tipis, dan kanta cermin mata air mata. Yang berusia 33 tahun Menjaga Up Dengan Kardashians model bintang cermin mata hitam dalam video promo, semuanya memakai pakaian yang seksi dan seksi.

BERKAITAN: Khloé Kardashian mengenai Bagaimana Diet Cheat Days Sebenarnya Meningkatkan Metabolismenya

Berita yang menarik, babes !! Saya telah bekerjasama dengan @diffeyewear untuk merangka koleksi eksklusif saya sendiri tepat pada masanya untuk cuti. Bersama-sama, kami berusaha membantu orang-orang yang memerlukan di seluruh dunia dengan mendermakan sepasang kacamata membaca untuk setiap sepasang kacamata hitam yang dijual dalam koleksi ❤️����Klik pautan di bio saya untuk peluang untuk membeli koleksi sebelum jatuh ! �� �� �� #DIFFxKOKO {COMING to diffeyewear.com 11.13.17}

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Walau bagaimanapun, bahagian terbaik dari collab ini boleh dikatakan sebagai jangkauan amal. Bagi setiap pasangan cermin mata hitam yang dijual, DIFF akan mendermakan sepasang cermin mata baca kepada mereka yang memerlukan. Itulah yang kita panggil menang-menang!

Anda boleh membeli reka bentuk Kardashian di diffeyewear.com mulai 13 November. Cermin mata hitam akan dikenakan biaya $ 85, dan mereka akan membuat hadiah hebat untuk pencinta fesyen pada senarai anda!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map