Koleksi Milly’s Capri yang Diilhamkan untuk Reka Bentuk Kohl Telah Turun Awal!

Sekiranya anda menunggu hingga esok untuk menjaringkan satu kolaborasi dari Milly dengan Kohl’s DesigNation, anda beruntung. Peruncit itu menurunkan koleksi awal di kohls.com, yang bermaksud kapsul yang terinspirasi dan terang Capri yang cerah dan dirangka untuk dimenangi KANAN SEKARANG. Anda boleh mengharapkan sepotong manis la dolce vita terima kasih kepada pereka Michelle Smith, yang menyampaikan glamor jet-set pulau itu, gemerlapan jet Mediterania dan cahaya Itali yang tidak berkesudahan dalam koleksi 61 keping $ 100 atau kurang wanita siap sedia pakaian, aksesori dan pakaian kanak-kanak.

“Terdapat keanggunan yang santai di pulau itu-dari seni bina yang menakjubkan kepada makanan yang lazat, keseronokan hidup pasti ada di udara,” kata Smith, yang bercuti di sana bersama suami dan anak perempuannya tahun lalu untuk mendapatkan inspirasi. Pada gilirannya, dia memerah pakaian sundresses dengan corak cabana dan cetakan photorealistic Capri’s bougainvillea ikonik, keping nautika sesuai untuk hari di laut dan, tentu saja, seluar yang dipanggil isle dipanggil. “Saya mahu segala-galanya kelihatan bergaya dengan bergaya, atau seperti yang dikatakan orang Itali, ‘sprezzatura,'” kata Smith. Untuk itu, kita katakan “bravo.”

BERKAITAN: Thakoon Melancarkan Koleksi untuk Kejatuhan Kohl ini

Lihat beberapa bahagian kegemaran kami dari koleksi, di bawah.

Striped Organza Midi Skirt (di atas), $ 70; kohls.com

“Ini adalah salah satu fabrik kegemaran saya dalam koleksi itu,” kata Smith. “Ia sutera jacquard semata-mata, yang merupakan trend besar untuk musim bunga.” Dan gaya skirt dimaksudkan untuk bekerja untuk semua orang. “Banyak skirt memfokuskan pada pinggang yang benar, yang merupakan bahagian sempit badan anda,” jelas Smith.

Striped Fit & Flare Dress, $ 84; kohls.com

042215-milly-kohls-embed3.jpg
Time Inc. Digital Studios

Temui baju seragam musim bunga baru anda: Slip ke dalam baju kemasan ini dengan tali pinggang rata dan selendang di rambut anda untuk pakaian yang digilap yang berjalan di mana-mana. “Jalur ini didasarkan pada payung cantik di kelab pantai kecil yang indah ini yang dipanggil La Fontelina, hanya boleh diakses dengan bot,” jelas Smith.

Scuba Crop Top, $ 40; kohls.com

042215-milly-kohls-embed6.jpg
Kesopanan

“Puncak tanaman mempunyai masa yang besar, dan orang-orang dalam koleksi saya diubahsuai untuk memuji semua orang,” kata Smith, yang mengatakan untuk memasangkannya dengan rok penuh pinggang tinggi untuk siluet yang “kembali ke Sophia Loren dan retro Bintang bintang filem Itali. “

BERKAITAN: Eksklusif! Zendaya melancarkan Koleksi Sepatu Sendiri Kejatuhan Ini

Berpakaian berlipat berlipat, $ 70; kohls.com

042215-milly-kohls-embed4.jpg
Kesopanan

Rusa nautika ini diilhamkan oleh perjalanan Smith ke Grotto Azzurra di Capri, “Untuk ke sana, anda perlu melakukan perjalanan dengan bot dan para pelaut memakai T-shirt berjalur klasik,” katanya. Untuk melihat percutian terakhir, “Sepasang baju baju kasual ini dengan tali pinggang dan flat mudah untuk bersiar-siar atau perjalanan ke pasar loak.”

Floral Charmeuse Crop Top, $ 40, dan Seluar Lembut berlipat, $ 54; kohls.com

042215-milly-kohls-embed5.jpg
Kesopanan

“Bagaimana saya boleh tidak termasuk sepasang capri dalam koleksi itu? “tanya Smith, yang seluar cetaknya direka dengan gambar 1971 ini yang tidak bertele-tele Jackie O dalam fikirannya. “Corak berfungsi dengan segala-galanya, jadi anda boleh mencampur dan memadankan dengan kepingan-kepingan yang lain.”

Umbrella Midi Skuba Skirt, $ 50; kohls.com

042215-milly-kohls-embed7.jpg
Kesopanan

Satu campuran berteknologi tinggi payung bougainvillea dan pantai, skirt kaleidoskopik ini juga berdasarkan gambar peribadi. Sepadan dengan salah satu kaos pernyataan cheeky line untuk “cara yang menyenangkan untuk merasakan la dolce vita!” Kata Smith.

Fit & Flare Dress Scuba (Wanita), $ 68; kohls.com; dan Pakaian Scuba Floral (Girls 4-6x), $ 36; kohls.com

042215-milly-kohls-embed.jpg
Kesopanan

“Gadis-gadis kecil suka berpakaian seperti ibu, dan ibu-ibu secara rahsia suka mempunyai anak perempuan mereka berpakaian seperti mereka, jadi saya menggunakan kain yang sama indah, hanya memotong dan menurunkan untuk kanak-kanak,” kata Smith dari pekarangan bersaiz pintong ini dengan mekar bougainvillea – satu cetakan digital yang disesuaikan daripada salah satu gambar percutiannya.

BERKAITAN: Lilly Pulitzer untuk Sasaran Menjual dalam Jam: Berikut adalah Nasihat Kami untuk Mengambil Piece dari Koleksi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 37

map