Koleksi Pakaian Baru Eva Longoria Tidak Boleh Lebih Lebih Baik untuk Spring

Masih perlukan bantuan untuk melepaskan blues musim sejuk yang terakhir? Lihatlah koleksi koleksi musim baru Eva Longoria.

Menjelang hari pertama musim semi rasmi (20 Mac), yang Telenovela bintang mengumumkan pelancaran garisan itu, yang menawarkan segala-galanya dari jaket besbol selimut dan seluar jeans kurus yang tinggi, hingga tisu grafik yang membaca “ramalan hari ini: 99% CHANCE OF WINE”.

Di samping penampilan luar, koleksi itu mempunyai pelbagai pakaian, skirt, dan puncak, termasuk pakaian halter bunga, rok pensil bergaris tentera laut, dan topeng bersatu, masing-masing model Longoria sendiri.

Eva Longoria Clothing Line 1
Kesopanan

“Jika seorang wanita selesa dengan apa yang dia pakai, dia akan mempunyai keyakinan dan merasa diberi kuasa,” kata Longoria dalam satu kenyataan. “Koleksi ini mencerminkan gaya hidup saya sendiri.”

BERKAITAN: Eva Longoria Memakai Trend Suara Paling Hangat 2017

Walaupun Longoria telah mencipta reka bentuk, adalah penting untuk memastikan bahawa terdapat penekanan kepada keselesaan dan peregangan dalam tekstil dan benang, jadi fabrik seperti knit ringan dan denim sepanjang hala 4-cara dimasukkan ke dalamnya. “Saya suka bekerja dengan fabrik hebat yang selesa, lembut dan sentuhan, dan berasa baik terhadap badan,” katanya.

Eva Longoria Clothing Line 2
Kesopanan

Koleksi yang berkisar antara $ 39 hingga $ 159, menawarkan saiz dari XS-XXL dan 0-18. Ia boleh didapati sekarang di evalongoria.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 12 =

map