Koleksi Selam Lagi Untuk Selamanya 21 Akan Datang Sekali Musim Panas

Ayo jujur ​​… memukul pantai atau kolam hanya terasa lebih baik ketika kamu menggosok baju renang yang kamu cintai dan merasa yakin dalam.

Forever 21 Plus membantu lebih banyak wanita berbuat demikian dengan pelancaran koleksi 2017 Swimnya, yang merangkumi pelbagai jenis pakaian renang dan penutup yang kami hancur kerana sesuai dan menyanjung tubuh dengan kurang daripada $ 40.

Selamanya 21 Plus Swimwear
Kesopanan

Ambil, sebagai contoh, koleksi satu-sekeping grafik, baju renang yang merangkul pakaian yang diletakkan dengan “Hello” di bahagian depan dan “Selamat tinggal” di bahagian belakang. Ia datang dalam warna hitam dan merah, mempunyai leher sudu yang menunjukkan beberapa belahan, dan juga mempunyai bahagian belakang ($ 28; forever21.com).

Selamanya 21 Plus Swimwear
Kesopanan

Sekiranya anda ingin mendapatkan sedikit gumpalan di pantai, bungkus baju renang yang merangkak, merangkul satu keping pakaian yang dilengkapi dengan panel bulat di sepanjang bustline, pinggiran, dan tali pinggang sendiri. ($ 30; forever21.com).

Selamanya 21 Plus Swimwear
Kesopanan

Pungutan sampah pengumpulan satu keping mengeluarkan jumlah getaran Coachella dengan garis leher V-leher yang mendalam dengan trim pinggiran. Ia datang dalam karat dan warna zaitun ($ 28; forever21.com).

Selamanya 21 Plus Swimwear
Kesopanan

Sudah tentu, terdapat lebih daripada sekeping satu keping, seperti nombor peplum bunga ini ($ 35; forever21.com) dalam campuran. Terdapat juga bikini yang rata-rata yang mempunyai pinggang tinggi pinggang ($ 16; forever21.com) dengan bahagian tepi tangga, dan topi yang sepadan dengan depan tangga ($ 18; forever21.com).

Bagi cover-up, Cover Foliage Swim Up ($ 23; forever21.com), yang mempunyai bahu terbuka, juga merupakan tambahan yang baik untuk almari pakaian berenang.

WATCH: Ashley Graham di Barisan Baju Renangnya

 

Koleksi Plus Swim boleh didapati sekarang di forever21.com dan di kedai-kedai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map