Koleksi Terkini Ines de la Fressange Uniqlo Membuat Pakaian Berlian Paris Jadi Lebih Mudah

Sejak Uniqlo bekerjasama dengan pereka model-slash Perancis (dan ceritakan kepada Karl Lagerfeld) Ines de la Fressange tahun lepas, kedua-dua mereka telah menghantar koleksi kapsul keping yang mampu dimiliki oleh pesona Paris, yang telah berkhidmat sebagai batu permata yang sartorial berpakaian seperti seorang wanita Perancis. Dan kini, untuk kegembiraan kami, mereka sekali lagi untuk musim gugur / musim sejuk 2015, dengan koleksi yang diilhami oleh kewanitaan canggih yang terdapat dalam karya berpengaruh pengarah gambar gerakan François Truffaut dan Jean-Luc Godard.

Apa yang kelihatan seperti betul-betul? Satu koleksi yang lazat yang menawarkan palet warna kaya dalam hutan hijau dan dalam vin chaud, kancing yang menyampaikan kehangatan dan kewanitaan, dan kepingan yang sekaligus moden dan nostalgia. Ia sangat mendalam, secara fizikalnya bahasa Perancis pada inti, tetapi ditangkap dalam konsep UNQLO LifeWear.

BERKAITAN: Kenapa Koleksi Chanel Karel Lagerfeld Kelihatan Lebih Baik Masa Kedua Sekitar

“Gaya tahun ini lebih feminin daripada koleksi saya sebelum ini,” kata de la Fressange. “Saya juga menambah pakaian harian dengan beberapa barang formal untuk berpakaian sedikit. Anda boleh mencampur dan memadankan beberapa item ini dengan kemeja-T dan denim untuk menambah corak gaya untuk keselesaan kasual. menawarkan daya tarikan kepada wanita dan memudahkan untuk kelihatan lebih elegan. “

Dan berita gembira (walaupun mungkin bukan untuk dompet anda), koleksi baru (berkisar dari $ 40 hingga $ 170) menyimpan kedai dan uniqlo.com pada hari ini. Lihatlah pensampelan, di bawah, dan semak imbas semua potongan, dari blazer pintar hingga knits yang selesa, di uniqlo.com.

Uniqlo Campaign
Kesopanan

BERKAITAN: Uniqlo Melancarkan Pengalaman Disney Terbaik

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 26

map