Koleksi Yeezy Season 1 Kanye West Menjual di Kedai Runcit

The Adidas Originals oleh koleksi Kanye West Yeezy Season 1 akhirnya dibawa masuk ke kedai-kedai pada hari Khamis lalu, dan para peminat yang bersemangat tidak membuang-buang waktu untuk menjaringkan salah satu kepingan Kanye West yang didambakan.

Tom Kalenderian, naib presiden eksekutif dan pengurus barangan am lelaki dan Chelsea Passage di Barneys New York, diberitahu WWD bahawa pelanggan terpaksa menerima gelang tangan pada malam Rabu untuk membeli koleksi pada hari Khamis. 

Nampaknya item yang paling popular adalah Boot 950, yang dijual seharga $ 585. Ia adalah yang pertama menjual di Barneys dan di Wish, kedai streetwear yang berpangkalan di Atlanta.

BERKAITAN: Kanye West Auditioned untuk American Idol-See Him Surprise the Judges dengan Kim Kardashian

Di Texas, Keith Tran, pemilik bersama Black Market USA, berkata, “Ketika pintu dibuka pada waktu pagi, kami mempunyai kira-kira 35 hingga 40 orang sejajar dengan kebanyakan menunggu selama tiga jam. Orang pertama menunggu 12 jam untuk membeli koleksi itu. ” 

Nampaknya koleksi itu sememangnya bernilai menunggu dan tag harga mewah. West memberi kita melihat semua kerja keras yang masuk ke dalam penciptaan Yeezy Season 2 dan jelas mengapa pelanggan berbondong-bondong ke kedai-kedai. Dilihat oleh rayuannya yang luar biasa, kami merasakan bahawa musim depan akan dilakukan juga, jika tidak lebih baik!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 37 =

map