Kos Krim Face Kegemaran Kim Kardashian Lebih Dari Sewa Anda

Tidak ada celeb melakukan rutin kecantikan yang rendah seperti Kim Kardashian. Pada masa lalu, dia membiarkan kami di yayasan kegemarannya yang dia skor di kedai ubat, dan telah membawa kami melalui setiap produk penjagaan kulit yang dia gunakan pada waktu pagi.

Sekiranya anda bersaing dengan apa yang disimpan oleh Kardashian di dalam bilik glamnya, bintang itu baru saja berkongsi krim wajahnya sekarang di Kisah Instagramnya. Walaupun kulit yang baik boleh dianggap tidak ternilai, jika anda menginginkan kulit seperti Kardashian, ia akan membuatkan anda kembali $ 1,115.

BERKAITAN: Produk Kecantikan KKW Seterusnya Tidak Akan Pergi di Wajah Anda

Bukan itu kesilapan tipis, Orde Baru Impian Black Cream Guerlain lebih daripada sewa anda, atau jika anda tinggal di sebuah bandar mahal seperti New York, kira-kira sama jika anda berkongsi dengan segelintir rakan sebilik. Kardashian mengatakan dia “mati untuk mencuba” anggrek hitam yang baru ini.

Guerlain Face Cream - Embed
kimkardashian / Instagram

Kenapa krim muka tidak lama lagi akan dilancarkan mempunyai tag tiga angka? Guerlain telah melakukan penyelidikan selama 15 tahun untuk mendapatkan formula berasaskan anggrek hitam tepat sehingga ia menguatkan imuniti kulit supaya ia melembutkan garisan halus, kedutan, dan tekstur keluar dari berbagai macam krim muka lain yang telah anda coba.

Sementara itu, Kardashian sedang menetap untuk krim Orchidée Impériale asal Guerlain, yang merupakan produk yang digambarkan dalam foto Instagram Story beliau. Ia mungkin sahaja menjadi $ 455, tetapi ia adalah kultus faham yang Kardashian telah menyokong sebelum ini kerana bagaimana ia berkesan mengawal selia pengeluaran tenaga sel kulit, yang seterusnya mempercepatkan penjanaan semula untuk melawan tanda-tanda penuaan.

Guerlain Orchidée Impériale The Cream
Kesopanan
Guerlain
$ 455

BERBELANJALAH SEKARANG

VIDEO: Anak Ketiga di Jalan untuk Kanye dan Kim

Bersedia untuk makan ramen selama beberapa minggu untuk mendapatkan tangan anda di krim muka Kardashian? Pukul kedai jabatan kegemaran anda untuk beberapa sampel sebelum membuat filem berbelanja besar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 74

map