Kosmetik Bunga Drew Barrymore: “Kebahagiaan adalah Makeup Terbaik!”

Penantian selesai: Barisan solek Drew Barrymore kini berada di kedai-kedai! InStyle.com terperangkap dengan bintang itu, yang bertahun-tahun di depan kamera mengajarnya satu atau dua perkara tentang bahan solek berkualiti. “Saya akan berjuang untuk formula yang lebih baik, dan kerana bahan-bahan yang kami gunakan adalah sangat halus dan berprestij, warna akan kekal di sana,”Kata Barrymore kepada wartawan di pelancaran New York untuk barisan itu.”Saya juga ingin merancang kempen yang saya fikir gembira-kebahagiaan adalah solek terbaik!“Kami fikir begitu juga! Kosmetik bunga, yang boleh didapati hanya $ 5 hingga $ 14 di kedai Walmart dan di walmart.com, termasuk pelbagai produk pemangkin perasaan, dari pengilat kuku dan warna bibir untuk bayang palet dan mascaras. Ia juga mempunyai salah satu serbuk longgar empat kali pertama yang dipasarkan di pasaran, yang mencipta penampilan yang licin, hampir-airbrushed berkat tekstur ultra-halus. Beli barisan penuh sekarang di walmart.com.

Tambahan pula, lihat transformasi Drew Barrymore!

LEBIH:• Lihat Hairstyles Banyak Dwikel Drew – Di Atas Anda • Drew Mendedahkan Asal Nama Daudnya • Warna Rambut Drew Barrymore Membuka Salun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 96

map