Kostum Glee Kegemaran Anda Akan Segera Bergembirakan untuk Lelong

Sekiranya jantung anda tenggelam apabila Glee datang ke awal awal tahun ini, jangan risau. Anda tidak lama lagi dapat melangkah masuk ke dalam Sekolah Tinggi McKinley berkat lelongan pakaian dari acara yang menyenaraikan Tom Ford, Diane von Furstenberg, Helmut Lang, dan Prada di antara banyak pereka yang ada. Barang-barang untuk mencengkam termasuk ciptaan unik seperti skirt Marc Jacobs plaid yang dipakai oleh bintang tamu Gwyneth Paltrow, pakaian DVF hitam putih yang dipakai oleh Lindsay Lohan, dan kot hujan Dolce dan Gabbana yang lutut yang dipakai oleh Kurt (Chris Colfer) di bawah.

Glee Auction - Embed 2

Dihoskan oleh Produk Pengguna Konsumer Century Twentieth Century, Profil dalam Sejarah, Invaluable.com, dan eBay Live Auctions, pemilihan 1,500 kepribadian yang berharga tidak hanya mengandungi duds pereka. Lain-lain sekarang mementos ikonik dari pertunjukan dipaparkan, seperti 15 boneka buatan tangan dari episod “Puppet Master”, trofi yang dimenangi oleh skuad Cheerios peppy (di bawah), dan empat plat lesen berwarna-warni Ohio (di bawah).

Glee Auction - Embed 1
Glee Auction - Embed 3

“Kami teruja untuk memegang Glee lelongan, satu acara yang dibuat terutamanya untuk para peminat pertunjukan pecah tanah tercinta ini, “kata Joe Maddalena, presiden Profil dalam Sejarah. “Penawaran pada setiap lot bermula pada harga yang sangat berpatutan, walaupun untuk pelbagai barang-barang couture. Setiap orang berpeluang mendapat potongan dari watak kegemarannya atau saat yang tidak dapat dilupakan dalam siri TV berharga ini. “

Lelongan bermula pada 17 dan 18 September di gleetheauction.com-sehingga pada itu, klik untuk melihat apa yang akan anda bida pada.

VIDEO YANG TERKAIT: Di dalam Rumah GleeNaya Rivera

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map