Kostum Selebriti Terbaik 2017 Halloween

Kourtney and Kim Kardashian as Madonna and Michael Jackson
Berita Splash

Alexandra Whittaker

Nov 01, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

‘Tis musim ini semua berfikir kooky dan menyeramkan, dan kami tidak boleh menjadi lebih teruja. Ketika detik undur untuk Halloween 2017 bermula, beberapa selebriti jelas seperti dipam, kerana pakaian sudah mulai muncul di atas karpet merah dan Instagrams sama, dan mereka hebat.

Lauren Conrad semakin sibuk dengan kostum yang diilhamkan oleh Cruella de Vil yang membuatnya menjadi gadis yang baik.

laurenconrad / Instagram

“Jika dia tidak menakutkan anda, tidak ada perkara yang jahat,” katanya menerangkan foto itu di Instagram.

VIDEO: Sejarah Ringkas Kostum Heidi Klum

“Saya hampir selalu membuat kostum Halloween saya dari awal-prosesnya biasanya melibatkan pemotongan, menjahit, dan banyak tulle,” tulisnya di laman webnya. “Tetapi pada tahun ini, saya mendapati diri saya dengan sedikit masa di tangan saya (saya yakin ibu-ibu saya yang baru boleh mengaitkan …), jadi saya memilih pakaian yang kurang berkhasiat.”

Untuk mendapatkan lebih banyak pakaian dan selebriti pakaian, tatal ke senarai kami pakaian bintang terbaik dari Halloween 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 11 = 21

map