Kourtney dan Khloé Kardashian membual Kaki Toned mereka di Itty-Bitty Shorts di Miami

Kejatuhan mungkin menghampiri dengan cepat di Timur Laut, tetapi cuaca di Florida yang cerah tidak pernah merasa seperti musim panas.

Itulah sebabnya kenapa saudara perempuan Kourtney dan Khloé Kardashian memakai pakaian berkulit keringat ketika bertemu untuk makan tengah hari di Miami pada hari Rabu. Jadi apa sebenarnya sukan mereka? Khloe menggegarkan sepasang tali pinggang yang hampir tidak ada denim yang mempamerkan kakinya yang kencang, memasangkan mereka dengan tumit tali kaki pergelangan kaki-lihat dan bengkak, bodoh dalam-V. Ya, barang-barang itu hanya akan menonjol, tetapi ia mengambil takuk dengan duster bergetah dan pilihan kecil permata.

Khloe Kardashian Shorts
Gambar FameFlynet

Untuk Kourtney, mengalahkan haba itu tidak sukar, terima kasih kepada sepasang seluar pendek yang berbentuk khaki yang dia dipakai dengan bodysuit putih dan kasut tali buku lali yang dipotong emas.

Kourtney Kardashian
Gambar Fameflynet

Bagi adik-beradik itu, mereka kelihatan seperti mereka sibuk dengan jadual kerja mereka. Khloe mengambil Instagram untuk berkongsi gambar dirinya bersiap sedia dengan kapsyen ringkas: “Menjaga Musim 13!”

Baru-baru ini, Kourtney juga tersentak di tepi pantai dalam pakaian mandian satu warna mustard berwarna.

MiAmi ☀️

Foto yang disiarkan oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

BERKAITAN: Julianne Moore dan Anaknya Mirip Kembar di LBD di Ralph Lauren Show

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat lebih banyak keindahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map